Annonce
Odense

17-årig sigtes for medvirken til knivoverfald i Odense

Fredag 5. marts blev en mand overfaldet med slag, spark og knivstik på Nyborgvej ud for nr. 240. Foreløbig er seks personer blevet anholdt og sigtet for at deltage i overfaldet. Foto: Martin Kloster.
Seks personer er nu fængslet, efter et færdselsuheld på Nyborgvej i begyndelsen af marts udviklede sig til et knivoverfald, hvor mand blev stukket i ryggen.

Odense: En 17-årig dreng blev tirsdag morgen fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Odense med en sigtelse for grov vold. Politiet mistænker ham for at have deltaget i overfaldet på en mand ud for Nyborgvej nr. 240 sidst på eftermiddagen fredag 5. marts.

Politiet anholdt kort efter overfaldet fem unge mænd, som blev varetægtsfængslet. Den 17-årige, der blev anholdt mandag morgen, sigtes for at have deltaget i overfaldet sammen med de tidligere anholdte og flere uidentificerede gerningsmænd, oplyste anklager Klaus Lauridsen i retten tirsdag morgen.

Og mere fik offentligheden ikke at vide, for dommeren fulgte anklagerens ønske om at lukke dørene for grundlovsforhøret - med henvisning til at sagen stadig er under opklaring, og at der er uidentificerede gerningsmænd på fri fod.

Annonce

Anklager Klaus Lauridsen oplyste efter retsmødet, at den sigtede blev varetægtsfængslet indtil 18. maj.

Ingen lyst til at hjælpe politiet

Politiet efterlyste kort efter overfaldet på Nyborgvej videoer fra vidner, som ifølge politiets oplysninger havde filmet overfaldet, der fandt sted efter et færdselsuheld ud for boligblokkene på Nyborgvej. Politiet var dog også fra starten klar over, at sagens opklaring kunne blive vanskelig, fordi ingen af de anholdte ville forklare sig til politiet.

Offeret, som blev slået og sparket og fik to knivstik i ryggen, ønskede heller ikke at tale med politiet.

Fyns Politi har tidligere bekræftet, at nogle af de involverede i overfaldet har forbindelser til bandekriminalitet. Den 17-årige, som blev anholdt mandag, er fra Vollsmose-området. Om han har nogen forbindelse til bander, kan anklager Klaus Lauridsen ikke oplyse noget om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce