Annonce
Faaborg-Midtfyn

16 frække år i Ringe: Boller til fødselsdagsfest i swingerklub

Afrodite Club i Ringe åbner dørene for alle, der kunne være interesseret i at lære mere om livet som swinger, når de holder åbent hus og fødelsdagsweekend d 14. og 15. september

Efter 16 år som aktiv swingerklub, inviterer Afrodite Club i Ringe alle interesserede ind bag de mørke gardiner til åbent hus og fødselsdagsfest 14. og 15. september.

Ringe: For nyligt bragte vi historien om Danmarks hyggeligste swingerklub, Afrodite Club, på Banevænget 57 i Ringe. Her beskrev vi, hvordan klubben for mange af dens gæster var som et andet hjem. Er man stadig nysgerrig på livet som swinger, afholder klubben åbent hus arrangement fredag 14. september kl. 14-17.30.

Her vil der i bedste Afrodite Club-stil blive serveret kaffe, kage, sodavand og vin. Alle deltager vil have mulighed for at få et indblik i tilværelsen på swingerklubben. Her kan man få indsigt i swingerhistorien, samt hvad man skal holde øje med i klubben som nyt medlem, positivt som negativt.

Det er en vigtig aften hvis man spørger medejer af Afrodite Club, Stella Spælling. Det er lige så meget en bekræftende aften som en afkræftende:

- Det er vigtigt for os at gøre op med moralen. Mange tror de ved, hvad det vil sige at swinge, men har kun hørt lidt hist og pist. Derfor vil vi gøre op med fordommene, og de nysgerrige kan få stillet deres sult. At swinge er jo en livsstil og ikke blot ligesom badminton hver onsdag, fortæller Stella Spælling.

Hun fastslår samtidig, at målet med aftenen er primært at oplyse folk, mere end det handler om at få nye medlemmer. Dog vil der være almindelig klubaften efter arrangementet, hvor nye interesserede kan få tre måneders gratis medlemskab.

Sidste år til åbent hus var der samlet 150 nye mennesker, der kiggede forbi klubben.

Annonce

Det er vigtigt for os at gøre op med moralen. Mange tror de ved, hvad det vil sige at swinge, men har kun hørt lidt hist og pist. Derfor vil vi gøre op med fordommene, og de nysgerrige kan få stillet deres sult. At swinge er jo en livsstil og ikke blot ligesom badminton hver onsdag.

Stella Spælling, medejer af Afrodite Club

16 år med swing

Er man blevet helt hooked på at skulle swinge efter åbent hus, kan man komme tilbage i klubben dagen efter lørdag d. 15. september fra kl. 20 til boller og lagkage. Her fejrer klubben 16 års fødselsdag i Ringe med flere gratis medlemskaber og en flaske vin til hver sjette tilmeldte.

Stella Spælling er glad for at kunne fejre klubbens milepæl som Danmark hyggeligste swingerklub:

- Københavnerklubberne kalder os for en mormorklub, men det er jo nærmest et kompliment. Kaffe og kage er jo indbegrebet af hygge, og københavnerne kommer jo alligevel og besøger os, griner Stella Spælling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];