Annonce
112

16-årig efterlyst: Forsvandt fra institution i Middelfart onsdag

Foto: Fyns Politi
Fyns Politi efterlyser 16-årig dreng, der har været forsvundet fra en institution i Middelfart siden onsdag. Han er mentalt ikke som en 16-årig.

En 16-årig dreng, Kaj Pihl Thorsen, er blevet efterlyst af Fyns Politi. Det skriver politiet på Twitter.

Han har forladt en institution i Middelfart onsdag aften omkring 22-tiden. Han er ikke mentalt som en 16-årig. Han vil ikke kunne finde rundt og er afhængig af medicin, oplyser politiet videre. Det bekræfter Lars Thede, vagtchef hos Fyns Politi, der også beretter, at Kaj bliver ledt efter på tværs af Danmark.

- Han er bare gået fra institutionen. Han kan både være i øst og vest, siger han.

Kaj er formentlig sammen med nogle venner et sted i landet, beretter vagtchefen. Han opfordrer også folk til at ringe 114, hvis man tror, man har set den 16-årige dreng.

- Vi venter på henvendelser fra offentligheden. Vi har ikke noget at gå efter på nuværende tidspunkt. Patruljebilerne holder selvfølgelig øje, siger Lars Thede og fortæller, at Fyns Politi endnu ikke har fået nogle afgørende henvendelser.

Klokken 19.30 har Fyns Politi har hørt fra nogle borgere, der mener, de har set den 16-årige. Henvendelser, der har givet en indikation om, hvor drengen måske opholder sig. Det fortæller vagtchefen.

- Der er meget, der peger på, at han formentlig er i Odense. Men det er uden noget konkret, så vi kigger stadig efter ham. Men vi er ikke alvorlig bekymret endnu, siger han.

Kaj bliver beskrevet som spinkel af bygning, 170 centimeter høj og iført en sort Peak Perfomance jakke, en hvid t-shirt og camouflage-bukser.

Fyens.dk følger op på sagen.

Annonce

Autistisk pige fundet i Sverige

Det er kort tid siden, politiet sidst havde en efterlysning på en ung person ude. Den 9. april blev autistiske Maja efterlyst. Hun var blevet sat af af en taxachauffør ved sin skole, men kom aldrig til undervisning.

Efter fire timer blev der slået alarm.

Der gik dog omkring 11 timer, inden hun blev fundet på et tog i Kristianstad i Sverige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce