Annonce
Middelfart

16-årig blev slået, sparket og truet med kniv: Jalousidrama ved privat fest i Gelsted

Der venter nu et retsligt efterspil og måske en tur i fængsel for den unge mand fra Gelsted, der fredag aften truede en jævnaldrende med en stor kniv. Foto: Katrine Becher Damkjær
Ung mand anholdt og sigtet for vold og ulovlig besiddelse af stor kniv efter jalousidrama.

Gelsted: Ni unges festlige sammenkomst på en privatadresse fredag aften i Gelsted endte med en anholdelse og sigtelse for både vold og ulovlig besiddelse af en kniv med et blad på 21 centimeter.

Den gode stemning blev forvandlet til et jalousidrama, da en 16-årig ung mand mødte op udenfor på adressen. Han var kæreste med en af pigerne ved festen.

- Der opstod nu tumult udenfor, hvor en anden 16-årig ung mand fra festen blev slået og sparket af den nytilkomne unge mand. Han truede desuden den forurettede med en kniv, fortæller politikommissær Ann Kate Pedersen fra Fyns Politi.

Annonce

Politiet blev tilkaldt og anholdt vedkommende med kniven og sigtede ham for vold og ulovlig besiddelse af den store kniv.

Så vidt Ann Kate Pedersen vurderer, er der ikke sket nogle alvorlige skader på manden, som blev angrebet med slag og spark.

- Der er i hvert fald ikke blevet tilkaldt nogle ambulancer, fortæller hun ud fra sin gennemgang af politiets papirer om episoden.

Den 16-årige mand fra Gelsted er nu sigtet efter voldsparagraf 244.

244, populært kaldet den milde voldsparagraf, handler om såkaldt simpel vold, hvilket typisk er slag, spark, skub og mindre farlige halsgreb.  Strafferammen for simpel vold går op til tre år, men i mange sager får den dømte mellem 30-60 dages fængsel. Bestemmelsen anvendes for eksempel i forbindelse med vold i gadebilledet eller lignende. (Kilde: Hviidadvokater.dk)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce