Annonce
112

15 anmeldelser om indbrud og tyveri: Få overblik over de seneste dages tyvetogter på Nordvestfyn

Der har været striber af indbrud på Nordvestfyn den seneste uge. Foto: Michael Bager
Annonce

Nordvestfyn: De sidste seks dage har Fyens Stiftstidende fortalt om striber af indbrud på Nordvestfyn, og det ser ud til, at den ærgerlige udvikling fortsætter.

Onsdag blev der endnu engang anmeldt både indbrud og tyveri fire steder i henholdsvis Middelfart og Ejby.

I Middelfart blev der mellem tirsdag aften og tidligt onsdag morgen stjålet fra to forskellige varebiler, begge af mærket Volkswagen Transporter.

Den ene, en sort en af slagsen, befandt sig på Borgvænget og den anden, en hvid, stod på Mosevænget. Ved varebilen på Borgvænget var en lås i sidedøren blevet brudt op, og diverse værktøj var blevet nuppet.

På Mosevænget var der brugt samme strategi for at komme ind i bilen, og tyven eller tyvene slap afsted med værktøj af mærket Makita og Fine.

Annonce

Kanoner blev stjålet

Som Fyens Stiftstidende allerede har beskrevet, blev der samtidig onsdag anmeldt et tyveri af to kanoner fra Sophiæodde Saluteringslaug i Strib, hvor de var opbevaret i en nedlagt torpedobunker.

Det sidste indbrud, der blev anmeldt onsdag, fandt sted i et hjem på Møllevænget i Ejby. Her var en kælderdør blevet brudt op, og anmelderen gik ud fra, at tyvene var blevet overrasket af hans hund. Der var i hvert fald ingen tegn på, at nogle havde været inde i huset.

Derudover er der blevet anmeldt 11 andre tyverier og indbrud på Nordvestfyn siden i fredags. Fyens Stiftstidende ville gerne have spurgt Fyns Politi om hændelserne, men det er torsdag endnu ikke lykkedes at komme i kontakt med politiet.

Du kan overblik over indbruddene og tyverierne på kortet nedenfor. OBS: Kortet er fredag 22. november opdateret med to yderligere indbrud i Middelfart og Nørre Aaby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Kerteminde For abonnenter

Efter kuldsejlet festival-projekt: Kommune kræver, at Caroline Ahlefeldt skal betale en halv million kroner inden 14 dage

Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Annonce