Annonce
Odense

15 år med fremgang hos Boulevardkroen

Susanne Thøgersen er medejer af Boulevardkroen som er blevet kendt i det danske land for deres æggekage med stegt flæsk. Fotograf: Hasse Frimodt

Æggekagen står for 75 % af omsætningen hos Boulevardkroen

Annonce

Susanne Thøgersen og Jytte Aagaard Jensen lærte hinanden at kende, da de begge var ansatte hos Carlslund. Jytte var kok og Susanne smørrebrødsjomfru. I 2002 bliver de enige om at forpagte Boulevardkroen og ændre stedet fra at være et traditionelt værsthus, til at skulle være en restaurant. Udgangspunktet for restauranten var, at der skulle serveres god dansk mad. Restauranten er indrettet i en gammeldags stil med brune bjælkelofter, mørke træborde og stole hvor der er plads til 56 gæster, men ligeså snart vejret er til det åbnes der op for servering i Gårdhaven, hvor der er plads til 70 gæster.

Omkring 75 % af vores omsætning stammer fra salg af æggekage

Susanne Thøgersen

Boulevardkroen

BoulevardkroenSdr. Boulevard 144

Indehavere: Susanne Thøgersen og Jytte Aagaard Jensen

12 ansatte

83.000 ægbruger de om året på at at lave æggekage

5 tons flæsk bliver der tilberedt om året hos Boulevardkroen

Susanne Thøgersen tilbereder her en æggekage. Æggekagen står for 75 % af omsætningen i restauranten. Fotograf: Hasse Frimodt
Annonce

Æggekage lokker folk til fra Sjælland og Jylland

- I de første år var vi kun Jytte og jeg i restauranten. Der var ikke råd til en masse ansatte som vi heldigvis har fået det i dag. Dengang knoklede vi på skift i køkkenet og bag baren samt med serveringen, men efterhånden som årene gik, fik vi flere og flere gæster, og den udvikling gjorde at vi nu er 12 ansatte på Boulevardkroen her 15 år efter vi startede. Ligesom på Carlslund er det også hos os, æggekagen der er det store trækplaster. Omkring 75 % af vores omsætning stammer fra salg af æggekage. Vi er faktisk ret stolte af at vores gæster er så glade for vores æggekage. Vi har busselskaber der kører fra Sjælland og Jylland til Odense med folk der kommer for at spise æggekage på Boulevardkroen, besøge Odense Zoo eller sejler med Aafarten på Odense Å. Vi har fået at vide fra vores gæster fra Sjælland og Jylland, at vi laver en meget lækker flæsk, en flæsk man ikke får serveret på Sjælland eller i Jylland. Udover æggekage har vi også andre danske retter på menukortet, f.eks. bøf med spejlæg, stegt lever, schnitzler, mørbradgryde, smørrebrød og sild og ost, siger Susanne Thøgersen.

Æggekage med stegt flæsk som den serveres hos Boulevardkroen. Fotograf: Hasse Frimodt
Annonce

Julefrokost succes

Årets mest travle tid hos Boulevardkroen er julefrokost tiden i november og december. Her skal man være i god tid med booking af borde, hvis man vil være sikker på at afholde sin julefrokost hos Jytte og Susanne. Rigtig mange booker fra år til år for at være sikre på at få plads hos Boulevardkroen, og dem der er for sent ude, vælger nogen gange at holde deres julefrokost i januar, fordi julefrokosten bare skal holdes på Boulevardkroen.

Boulevardkroen har tænkt på rygerne. Der er indrettet en hyggelig rygeafdeling. Fotograf: Hasse Frimodt
Annonce

Folk nyder den afslappede atmosfære

- En af grundende til at vi får flere og flere gæster, skyldes selvfølgelig vores super lækre æggekage, men jeg tror også at rigtig mange unge som ældre, nyder at komme på Boulevardkroen, fordi her er hyggeligt. Folk nyder at være en del af den afslappede atmosfære, ligesom vi selv nyder det. Jytte og jeg kan med stolthed se tilbage på Boulevardkroens udvikling og fremgang gennem de seneste 15 år, og vi tager helt sikkert gerne 15 år mere, slutter Susanne Thøgersen.

Om sommeren åbnes der op for servering i Gårdhaven. Her er der plads til 70 gæster. Fotograf: Hasse Frimodt
Boulevardkroen ligger på Sdr. Boulevard 144. Fotograf: Hasse Frimodt
Susanne Thøgersen dækker bordene inden dagens gæster ankommer. I restauranten er der plads til 56 gæster. Fotograf: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce