Annonce
Odense

15 år i Vollsmose: Sten, flasker, skud, røverier og overfald

Ikke kun postbude, men også ambulanceførere og politifolk har gennem årene været mål for chikane, hærværk eller forsøg på vold i Vollsmose. Arkivfoto: Jørgen Hansen

Se tidslinjen over hændelser, der er gået ud over postbude, taxachauffører, ambulance- og brandfolk samt politibetjente siden 2002.

Annonce

Da Post Nord mandag indførte et midlertidigt stop for udbringningen af post i Vollsmose, var det ikke første gang, postbudene sagde fra over for deres arbejdsforhold i Odense-bydelen.

I september 2013 betød flere tyverier fra postbiler i området, at det daværende Post Danmark i en periode stoppede udbringning af pakker i Vollsmose, og i januar 2015 blev en sæk med 11 pakker stjålet fra en aflåst postbil, mens postbudet var i gang med at aflevere post til beboere i Bøgeparken.

Postbudene er ikke alene om at have haft vanskelige arbejdsforhold i Vollsmose. Det kan også taxachauffører, ambulanceførere, brandfolk og sågar politiet tale med om, som det fremgår af denne tidslinje, der viser nogle af de hændelser, som Fyens.dk har beskrevet siden 2002.

Blandt de mere opsigtsvækkende er opgøret i forbindelse med en eid-fest i august 2012, da skadestuen på OUH blev udsat for et stormløb, og en episode i juni 2015, da unge kastede sten og molotovcocktails mod politiet i Vollsmose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce