Annonce
Middelfart

140 tilmeldte: Løbsleder drømmer om 2000 deltagere til ny udgave af Kongebroløbet

Mads Stryhn melder om stor forhåndsinteresse hos det lokale erhvervsliv for den nye udgave af Kongebroløbet. Privatfoto
Foreløbig har 140 tilmeldt sig den nye stafet og de to gå-ruter - men der kommer meget mere fart på tilmeldingerne, når folk er hjemme fra sommerferie, forudser løbsleder Mads Stryhn.

Middelfart: 140 har lige nu tilmeldt sig den nye udgave af Kongebroløbet, som Middelfarts kendte løbsarrangør Mads Stryhn, har fået til opgave at genoplive. Det mere end 40 år gamle løb, der i sine velmagtsdage samlede over 1000 børn og voksne ved startsnoren på Middelfart Stadion, ramte bunden sidste år med 281 deltagere.

Mads Stryhn fortæller, at ambitionen er i hvert fald at runde 1000 deltagere i år, hvor løbet er omdannet til et stafetløb ikke mindst henvendt til områdets virksomheder i stil med DHL Stafetten.

- Jeg har da en drøm om, at vi kan nå 2000 deltagere. De 1000 når vi helt sikkert med den rigtig store forhåndsinteresse, jeg har oplevet hos det lokale erhvervsliv, selv om vi kun er oppe på 140 nu, siger Mads Stryhn.

Han forklarer den aktuelle stilstand i tilmeldingerne med sommerferien.

- Folk skal hjem fra ferie, før de kan lave aftaler med deres kollegaer, når det er stafethold på fire personer, der skal tilmeldes. Alting ligger stille nu, vi kan også se det med løbet, der markerer genåbningen af Den gamle Lillebæltsbro. Her væltede det ind med tilmeldinger de første uger, og vi nåede lynhurtigt op på 3000 løbere, mens antallet af tilmeldinger om ugen kun har været det halve, siden sommerferien begyndte, forklarer Mads Stryhn.

Han skal ikke selv deltage i løbet. Han får nok at gøre med at samle alle trådene og sørge for at alt klapper på selve løbsdagen. Og hvis det går, som det gør, når Mads stryhn står i spidsen for Lillebælt Halvmarathon, bliver han heller ikke snydt for motion. I år nåede hans skridttæller på løbsdagen op på 22 kilometer. Og da løbet havde start under Den nye Lillebæltsbro i 2017, tilbagelagde han 26 kilometer.

Annonce

Kongebroløbet 2019

Stafetten løbes torsdag 29. august klokken 17.30 med start og mål på Middelfart Stadion. Man tilmelder sig i hold på fire og kan vælge at løbe hver fem kilometer.

En gå-rute på seks eller ni kilometer kan også vælges - så går hele holdet samtidig.

Pris: 875 kroner for fire deltagere inklusiv mad og en vand, øl eller et glas vin og mulighed for bordreservation i et af teltene.

Du kan vælge mellem mad fra Kitzchen, Fjelsted Skovkro og Slagteren på Odensevej.

Tilmelding via https://www.sportstiming.dk/event/6447

Ruterne:

Løb: Ruten er fem kilometer. Den starter på stadion og går ned gennem Kongebroskoven ind til byen, hvor deltagerne løber gennem kvarteret ved Gammel Havn og videre ad den flotte sti langs med vandet til Kongebrogården. Herfra snor ruten sig rundt gennem skoven og tilbage til Stadion og det sidste stykke gennem kvarteret ved Julievej. En afvekslende og meget smuk rute, der forbinder skov og by med stien langs med Lillebælt.

Walk: Ruten er seks eller ni kilometer. Deltagerne skal først beslutte sig ude på ruten, hvor langt de ønsker at gå. Holdene starter sammen og går turen sammen. Ruten går ud i dyrehaven og kommer retur langs vandet tilbage til stadion.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

En søndag med fitness i Korup

Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];