Annonce
Nordfyn

130 år gammel og topmoderne

Over hele byen vajede Dannebrog, og indenfor havde en stolt uddeler Tony Thygesen rullet den røde løber ud for kunderne. Foto: Thomas Gregersen

Særslev Brugs har fået den store renoveringstur, og lørdag kunne uddeler Tony Thygesen rulle den røde løber ud og byde indenfor.

Særslev: I år er det 130 år siden Dagli'Brugsen i Særslev slog dørene op første gang, og lørdag kunne butikken holde en repremiere på åbningen med rød løber, gode tilbud og festlige flag i hele butikken.

Siden oktober har håndværkerne været i gang været i gang, og der er blandt andet blevet brudt de gamle vægge ned ved grøntafdelingen, så kunderne fremover kan overskue hele butikken, når de træder ind.

- Jeg synes, det er blevet et fantastisk resultat og kunderne har taget rigtigt godt mod det. Der er blevet åbnet op og man bliver mødt i et meget mere moderne miljø. Det er en butik vi er stolte af at kunne vise frem i dag, og jeg tror ikke engang de kan være med i Bogense, smiler Tony Thygesen.

Da en kunde kanter sig forbi med favnen fuld af varer, svarer uddeleren tilbage med et "selv tillykke", for succesen er jo også medlemmerne og bestyrelsens fortjeneste, når man holder fast i den lokale dagligvareforretning.

Mens kunderne bevægede sig rundt mellem de mange specieltilbud i anledning af genindvielsen, så var der da også masser af lykønskninger og positive kommentarer til den store lokale butiks ansigtsløftning.

- Det har været en lang rodet periode. Især udskiftningen af gulvet har givet os lidt udfordringer, men nu må vi sige, at det har været det hele værd, lyder det fra uddeleren.

Udenfor på parkeringspladsen havde et hold frysende repræsentanter fra den lokale jagtforening påtaget sig opgaven med at grille pølser til dagens mange handlende.

Kunderne kunne varme sig på en grillet pølse på parkeringspladsen, hvor Nordfyns Jagtforening havde tændt op i grillen. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce