Annonce
Middelfart

13 nye navne er på listen: Socialdemokratiet er klar med kandidaterne til kommunalvalget

Johannes Lundsfryd er socialdemokratisk borgmester i Middelfart Kommune, der sammen med Region Syddanmark arrangerer årets Klimafolkemøde. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Når borgerne skal til stemmeurnerne den 16. november, er Socialdemokratiet klar med 27 navne at vælge mellem. Blandt dem er både nye og gamle.

Nordvestfyn: Til november skal borgerne stemme om, hvem der skal sidde i Middelfart Byråd de næste fire år, og partier og lokallister er ved at ruste sig til efterårets valgkamp.

Socialdemokratiet er de seneste til at melde sig på banen med en liste over de kandidater, som de håber vil høste stemmer nok til at beholde borgmesterposten efter valget den 16. november.

Listen tæller 27 kandidater fra hele kommunen. 17 ud af 27 kommer fra uden for Middelfart og repræsenterer blandt andre Vejlby, Håre, Brenderup og Nørre Aaby. Og det er med til at skabe en bred liste, skriver borgmester og formand for Socialdemokratiet i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd til avisen i en pressemeddelelse.

Annonce

- Socialdemokratiet stiller i stærkeste opstilling, når vi møder vælgerne i november. Vi har gjort os umage med at sammensætte en mangfoldig liste med unge og ældre, mænd og kvinder, engagerede borgere fra hele kommunen og med mange forskellige baggrunde, skriver han.

Socialdemokratiets kandidater

Johannes Lundsfryd Jensen, Middelfart. Steen Dahlstrøm, Middelfart. Ulla Sørensen, Middelfart. Lars Vigsø, Ejby. Kaj Johansen, Nørre Aaby. Karina Munck Hansen, Strib. Gustav Lyngaal Egeberg (DSU). Jens Backer Mogensen, Middelfart. John Kruse, Brenderup. Anja Reilev, Middelfart. Sigfred Pustelnik, Roerslev. Agnete Damkjær, Middelfart. Jes Rønn Hansen, Strib. Allan Buch, Middelfart. Alex Gren, Ejby. Jeanett Wraae, Nørre Aaby. Sara Stubgaard-Schmidt, Middelfart. Anni Tyrrestrup, Vejlby. Lars Gram, Strib. Erik Kofod, Middelfart. Jacob Nielsen, Brenderup. Esben Erichsen, Nørre Aaby. Morten Schlægelberger, Skrillinge. Per Vismark Larsen, Gelsted. Peggy Friis, Strib. Peter Ingemann Björklund, Asperup. Frede Eldrup, Håre.

Kandidaterne er valgt ved en urafstemning blandt partiets medlemmer, og listen er en såkaldt sideordnet liste. Det betyder, at kandidaterne vælges ud fra antallet af personlige stemmer, således at kandidaten med det største antal personlige stemmer får det første mandat, den med det næststørste antal får det andet og så fremledes, indtil alle mandater er fordelt.

Flere nye ansigter

I dag har Socialdemokratiet 15 medlemmer i byrådet, hvor kun Peter Storm ikke genopstiller.

På listen er dermed 13 nye navne, der alle håber at blive valgt ind i Middelfart Byråd. Blandt dem er 17-årige Gustav Lyngaal-Egebjerg, der ønsker at give de unge en stemme, og som samtidig er den yngste kandidat på listen.

Andre nye navne er Morten Schlægelberger fra Skrillinge, Sara Stubgaard-Schmidt fra Middelfart, Frede Eldrup fra Håre og Peggy Friis fra Strib.


Socialdemokratiet stiller i stærkeste opstilling, når vi møder vælgerne i november.

Johannes Lundsfryd (S)


Annonce
Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Sydfyn For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Middelfart

Ejby manglede en tradition - nu står frivillige sammen om at skabe den

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Nyborg

Har lige åbnet med take away: Nu ryger skiltet i Facaderådet

Odense For abonnenter

21-årig sprang om på bagsædet under kørsel: Kørte ind i politibil

For abonnenter

Underskuddet er på 27,8 millioner kroner, men optimismen er intakt: Der er meget, der går vores vej

Odense For abonnenter

Madanmeldelse: Et brag af en aften HOS Hemme og Spolum

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Kerteminde

Ny runde hærværk mod biler i midtbyen: Nogen har set sig gal på sidespejle

Odense For abonnenter

Søren Lundgaard købte hus i 2013, og letbanen blev brugt som salgsargument: - Jeg tænkte bare, 'det bliver pissegodt for vores huspris'

Assens

Hans på en vild mission: Han kører Fyn rundt på et døgn - og den gamle knallert fra 1974 ville ikke starte

Annonce