Annonce
Middelfart

13 nye navne er på listen: Socialdemokratiet er klar med kandidaterne til kommunalvalget

Johannes Lundsfryd er socialdemokratisk borgmester i Middelfart Kommune, der sammen med Region Syddanmark arrangerer årets Klimafolkemøde. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Når borgerne skal til stemmeurnerne den 16. november, er Socialdemokratiet klar med 27 navne at vælge mellem. Blandt dem er både nye og gamle.

Nordvestfyn: Til november skal borgerne stemme om, hvem der skal sidde i Middelfart Byråd de næste fire år, og partier og lokallister er ved at ruste sig til efterårets valgkamp.

Socialdemokratiet er de seneste til at melde sig på banen med en liste over de kandidater, som de håber vil høste stemmer nok til at beholde borgmesterposten efter valget den 16. november.

Listen tæller 27 kandidater fra hele kommunen. 17 ud af 27 kommer fra uden for Middelfart og repræsenterer blandt andre Vejlby, Håre, Brenderup og Nørre Aaby. Og det er med til at skabe en bred liste, skriver borgmester og formand for Socialdemokratiet i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd til avisen i en pressemeddelelse.

Annonce

- Socialdemokratiet stiller i stærkeste opstilling, når vi møder vælgerne i november. Vi har gjort os umage med at sammensætte en mangfoldig liste med unge og ældre, mænd og kvinder, engagerede borgere fra hele kommunen og med mange forskellige baggrunde, skriver han.

Socialdemokratiets kandidater

Johannes Lundsfryd Jensen, Middelfart. Steen Dahlstrøm, Middelfart. Ulla Sørensen, Middelfart. Lars Vigsø, Ejby. Kaj Johansen, Nørre Aaby. Karina Munck Hansen, Strib. Gustav Lyngaal Egeberg (DSU). Jens Backer Mogensen, Middelfart. John Kruse, Brenderup. Anja Reilev, Middelfart. Sigfred Pustelnik, Roerslev. Agnete Damkjær, Middelfart. Jes Rønn Hansen, Strib. Allan Buch, Middelfart. Alex Gren, Ejby. Jeanett Wraae, Nørre Aaby. Sara Stubgaard-Schmidt, Middelfart. Anni Tyrrestrup, Vejlby. Lars Gram, Strib. Erik Kofod, Middelfart. Jacob Nielsen, Brenderup. Esben Erichsen, Nørre Aaby. Morten Schlægelberger, Skrillinge. Per Vismark Larsen, Gelsted. Peggy Friis, Strib. Peter Ingemann Björklund, Asperup. Frede Eldrup, Håre.

Kandidaterne er valgt ved en urafstemning blandt partiets medlemmer, og listen er en såkaldt sideordnet liste. Det betyder, at kandidaterne vælges ud fra antallet af personlige stemmer, således at kandidaten med det største antal personlige stemmer får det første mandat, den med det næststørste antal får det andet og så fremledes, indtil alle mandater er fordelt.

Flere nye ansigter

I dag har Socialdemokratiet 15 medlemmer i byrådet, hvor kun Peter Storm ikke genopstiller.

På listen er dermed 13 nye navne, der alle håber at blive valgt ind i Middelfart Byråd. Blandt dem er 17-årige Gustav Lyngaal-Egebjerg, der ønsker at give de unge en stemme, og som samtidig er den yngste kandidat på listen.

Andre nye navne er Morten Schlægelberger fra Skrillinge, Sara Stubgaard-Schmidt fra Middelfart, Frede Eldrup fra Håre og Peggy Friis fra Strib.


Socialdemokratiet stiller i stærkeste opstilling, når vi møder vælgerne i november.

Johannes Lundsfryd (S)


Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Midtfynsk tatovør taler ud om årelangt seksuelt overgreb: - Det kan ske for alle

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ny affaldssortering møder kritik: Gartner kører nu 35 km i sin dieselbil for at komme af med hækaffald

Odense For abonnenter

Valgte uprøvet løsning: Odense Letbane ville spare millioner, men er endt i store problemer

OB

Engang udløste et hjemmenederlag mod Nordsjælland et blodbad i Ådalen: For elleve år siden faldt øksen

Leder For abonnenter

Fyens Stiftstidende mener: Tag de nye restriktioner med godt humør

Morten Messerschmidt vil være formand i DF - medmindre Inger stiller op

Navne For abonnenter

Ung skuespillers dagbog op til sidste del af "Stormfulde højder": Jeg gi’r den syv stjerner, én til hver af mine medskuespillere

Navne For abonnenter

Scandinavian Star-katastrofen: Kristina Siig står i spidsen for den sidste undersøgelse

Assens For abonnenter

Par med tre små børn boede i nedbrændt hus: - Det er ganske forfærdeligt

Nu må også femårige vaccineres mod corona, men beslutningen kan være svær for forældre

Nordfyn

Laila får julehjælp: - Det gør, at jeg kan give mine døtre en jul, der minder mere om klassekammeraternes

Fyn For abonnenter

Ny viceborgmester i Odense smækker røret på: Vred over spørgsmål om 112.000 kroner i honorar

Fyn

Hjælp til bilister i kø: Storebæltsbroen lukker to gange natten til søndag

Annonce