Annonce
OB

12.000 billetter solgt til OB-Brøndby

OBs Ramon Leeuwin har tidligere jublet over en scoring mod Brøndby. Her gør han det sammen med Jeppe Tverskov og Troels Kløve.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)
Indtil 24 timer før kick off kan man købe billetter 40 kroner billigere i forsalg. Sæsonrekorden allerede slået.

FODBOLD: Der er run på billetterne til bronze-og Europabraget OB-Brøndby på lørdag kl. 17.00 på Nature Energy Park.

OSE's kommercielle manager Jack Jørgensen afslørede over middag torsdag, at man nu runder de 12.000 solgte billetter til kampen og dermed har man slået sæsonrekorden, der var på 11.166 tilskuere, da OB den 3. marts i år besejrede Brøndby med 2-0.

- Det er nu op til fynboerne, om vi kan gøre kål på stadionrekorden, for det er ikke urealistisk, at vi kan runde de 15.000 billetter nu, siger han til Sport Fyn.

Da Brøndby sidste var på besøg i marts indtog de blå-gule fans mellem 2300 og 2400 pladser på udebaneafsnittet. I øjeblikket er der solgt 1500 til 1600 billetter til Brøndby-fans og det forventelige sluttal ligger på omkring 2000 gæste-fans.

Stadionrekorden på den nye stadion, der blev åbnet i 1997, er på 15.486 tilskuere til hjemmekampen mod FC København den 13. maj 2009, da OB besejrede FCK med 3-2 på to mål af Njogu Demba-Nyrén og et af OB's nuværende assistenttræner Henrik Hansen.

Billetter i forsalg kan stadig købes til 40 kroner under prisen, hvis de erhverves inden fredag kl. 17.00.

Som tidligere nævnt bliver der festivitas allerede fra kl. 15 i Albani Fanzonen lørdag og der skal tages afsked med i hvert fald Rasmus Festersen, klublæge Christen Villberg og måske Sten Grytebust, der dog kan risikere at skulle vogte mål en ekstra gang for OB. Det sker, hvis OB ender på fjerdepladsen og fredag den 31. maj skal spille Europa-playoff mod Randers eller AGF i Odense.

Afskeden med klublæge Christen Villberg er allerede i gang inde på ob.dk, hvor han fortæller om sine 47 år i klubben. Der findes her flere video-indslag med farvel til klublægen fra Lars Høgh, Troels Bech, Allan Hansen, Kim Ziegler, Hans Henrik Andreasen, Chris Sørensen, Preben Knudsen, klublæge Thomas Haller og de to tidligere klubfysioterapeuter Martin Uhd og Jens Nielsen.

Annonce

Tilskuerrekorder på stadion

Efter ombygningen i 1997: (kapacitet cirka 15.600)

13. maj 2009, OB-FCK, 15.486 tilskuere

1. september 2000, Lars Høghs afskedskamp, 15.233 tilskuere

Sæsonrekord:

3. marts 2019, OB-Brøndby, 11.166 tilskuere

Før ombygningen:

1. september 1963, B1913-Esbjerg, 30.024 tilskuere

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tidligere rådmand Per Berga er død

Leder For abonnenter

22-årige Kamilla fik afslag som smedelærling: Det er da for dumt

Årstallet er 2019, og ligestillingen og ligeberettigelsen har været her længe. Derfor kan sygeplejersken sagtens være en mand, ligesom smeden sagtens kan være en kvinde. Eller … nå, nej, det kan smeden så åbenbart ikke. Den 22-årige Kamilla Søndergaard berettede i hvert fald i avisen tirsdag om, hvordan hun måtte igennem en syndflod af afslag, hvoraf mange handlede om hendes køn, inden hun til sidst fandt en smedelærlingeplads på værftet i Assens. Inden da var hun blevet ramt af den ene dårlige forklaring efter den anden, herunder den dårligste af alle: Nej, du kan ikke blive smed, fordi du er pige. Alle disse rigide afslag er ikke givet i 1879 eller i 1919 eller i 1939. De er givet i 2019. Tænk sig: I 2019 siger nogle af de virksomheder, der bestandigt skriger efter arbejdskraft, stadig nej til at ansætte nye medarbejdere, blot fordi ansøgerne har et andet køn end de fleste andre ansatte på arbejdspladsen. Det er absurd. Og det er mistrøstigt. Danske virksomheder er ganske enkelt nødt til at åbne øjnene og rette interessen mod begge køn, hvis de fortsat vil have adgang til de bedste kandidater på markedet. Derfor er det glædeligt, at brancheorganisationerne Danske Maritime, Danske Havne og Danske Rederier er gået målrettet i gang med at styrke rekrutteringen af kvinder til job i typiske mandefag som maskinmester, skibsfører, smed og en række andre fagområder inden for Det Blå Danmark. For det er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig dygtige medarbejdere i fremtiden. Disse organisationer bør blive et forbillede for andre organisationer, brancher, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der stadig har bedst øje for det ene køn. For man er nødt til at henvende sig til både mænd og kvinder, hvis man vil styrke rekrutteringer. Det er nemlig ikke sikkert, at man bliver en god sygeplejerske, fordi man er kvinde. Eller at man bliver en god smed, fordi man er mand. Til gengæld er det sikkert, at man allerhøjst får fat i halvdelen af de klogeste talenter, hvis man kun henvender sig til det ene køn. Og det er da for dumt.

Fyn For abonnenter

Michael lider af paranoid skizofreni: - Min far kommer om natten og vil have mig med i graven

Annonce