Annonce
Assens

111 familier har søgt julehjælp i Assens

Dansk Folkehjælp samler penge ind, så økonomisk trængte familier kan få en håndsrækning til jul. Arkivfoto:Yilmaz Polat
Annonce

Assens: Dansk Folkehjælp er Danmarks største uddeler af Julehjælp til fattige børnefamilier, og på landsplan har 14.671 familier søgt om hjælpen. Heraf bor de 111 familier i Assens.

For at Dansk Folkehjælp kan opfylde ønskerne fra familierne, skal organisationen indsamle næsten 200.000 kroner.

- Julen er hjerternes fest – men julen er også en forbrugsfest, og derfor er december en tid, hvor økonomiske forskelle i Danmark bliver meget tydelige. Skel, der går mest udover børnene. Derfor håber jeg, at vi kan samle så mange donationer ind til Julehjælp, så færrest muligt må gå forgæves, siger generalsekretær Klaus Nørlem fra Dansk Folkehjælp i en pressemeddelelse.

Familier, der modtager julehjælp, skal være enlige forsørgere på overførselsindkomst og have hjemmeboende børn under 18 år. Dansk Folkehjælps Julehjælp har en samlet værdi af 1500 kroner pr. familie og består af julemad og kolonialvarer til en værdi 500 kroner samt et gavekort til gaver familiens børn til en værdi af 1000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce