Annonce
Sydfyn

11 rigtige: Inge er Sydfyns valgprofet

Inge Bødker fra Svendborg vandt avisens valgprofet-konkurrence og skal til koncert med TV2 og Tina Dichow på Valdemars Slot. Foto: Henrik Sørensen
Tre læsere ramte 11 rigtige i avisens valgprofet-konkurrence, og sejrsvante Inge Bødker scorede koncertbilletterne efter lodtrækningen.

Svendborg: Det blev Inge Bødker fra Valdemarsgade i Svendborg, der løb med sejren i Fyns Amts Avis’ valgkonkurrence.

Den tidligere frisørmester fra Vindeby scorede ligesom to andre læsere 11 rigtige i valgprofet-quizzen, og hun løb med de to billetter til dobbeltkoncerter med TV2 og Tina Dichow på Valdemars Slot efter lodtrækning.

Og netop i en lodtrækning er det svært at slå 78-årige Inge Bødker, der er født under en heldig stjerne. Sidste år vandt hun en rejse til Rom i en konkurrence i Ugeavisen Svendborg, og hun har også tidligere vundet et weekendophold og et gavekort på 10.000 kroner til byens butikker i forbindelse med et julemarked på torvet.

Nu skal hun altså også til koncert på Valdemars Slot fredag den 21. juni.

- Nej, hvor det lyder lækkert, siger Inge Bødker, der har haft hjælp til at udfylde de 13 spørgsmål af hendes ven Leif, der hvert år forærer hende et gaveabonnement på Fyns Amts Avis.

Annonce

Snydt af Kiel og SF

Især to spørgsmål drillede mange – deriblandt Inge Bødker. Hun havde regnet med, at valget ville bane vej til Folketinget for Enhedslistens Jesper Kiel, og hun troede også, at SF ville blive større end både Alternativet og Enhedslisten på Langeland. Her tog hun – og vennen Leif – fejl, men de 11 andre udfordringer ramte de plet.

De fleste havde også regner med, at den konservative ærøbo Anders Johansson ville score over 500 personlige stemmer i København, men han fik kun 368.

Karin Ibsen fra Strandhuse og Kim Barren fra Kogtvedparken ramte også 11 rigtige, men de tabte altså lodtrækningen og må nøjes med æren. Sidstnævnte, der til daglig er kommunikationschef i Svendborg Kommune, tilføjede til sin kupon, at han deltog med en risiko for at blive helt til grin, men det kan man på ingen måde sige, at han blev.

Tak til alle, der deltog.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce