Annonce
Middelfart

104 fjordboliger på vej: To lejet ud og ingen solgt

Indtil nu har ingen bidt til bolle og købt en lejlighed her i PFA's boligtårne lige overfor Marina Syd ved Skamlingvejen. Foto: Sys Andersen
- Det går alt for langsomt, og det er underligt for mig at opleve, når man ser på, hvad vi sælger i Vejle, siger ejendomsmægler om salget i to splinternye boligbyggerier.
Annonce

Kolding: Interessen for at komme til at bo i PFA's nye boligtårne lige overfor Marina Syd ved Skamlingvejen lader indtil videre vente på sig.

Det første af to boligtårne med vid fjordudsigt og et miks af i alt 104 ejer- og lejelejligheder er klar til indflytning om godt et halvt år den 1. februar, men indtil videre har ingen underskrevet en købskontrakt på en lejlighed i det markante byggeri i 14 etagers højde.


Det er som om, at man bliver siddende for længe i sin villa i Kolding, inden man rykker ind til byen.

Poul-Erik Hansen, ejendomsmægler, Home i Kolding


Ejendomsmægler Poul-Erik Hansen fra Home i Kolding, som står for salg og udlejning, oplyser, at kun to af lejlighederne er lejet ud, mens fire er reserverede til salg.

- Men handlerne er ikke endelige endnu, siger han.

Annonce

Underligt

Ligesom det er tilfældet med salget af de nye lejligheder i Koldinghave i Bypark Øst, så siger Poul-Erik Hansen om salget i Fjordbrynet, som PFA-husene hedder, at "det er jo heller ikke tilfredsstillende".

- De går alt for langsomt i begge projekter, og det er underligt for mig at opleve, når man ser på, hvad vi sælger i Vejle. Det er som om, at man bliver siddende for længe i sin villa i Kolding, inden man rykker ind til byen. Og så har vi brug for noget positiv omtale af, hvor lækkert det er at flytte ind i en skøn lejlighed i byen, lyder det fra Poul-Erik Hansen.

De nederste otte etager af PFA-boligtårnene består af lejelejligheder, mens de seks øverste er indrettet med ejerlejligheder - helt til tops i to etager. Lejlighederne svinger i størrelse fra 77  til 157 kvadratmeter og i pris fra 2.195.000 til 4.995.000 kroner.

Lejlighederne blev udbudt bredt til salg for en måneds tid siden, og forinden har PFA tilbudt sine medlemmer førsteretten til at købe eller leje sig ind i Fjordbrynet.

På grund af ferie har det ikke været muligt at få en kommentar fra PFA Ejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce