Annonce
Kerteminde

Storskrald dumpet 100 meter fra genbrugsplads: - Der var alt lige fra havefliser, gamle knogler, brugte bleer og et løbebånd

Johnny Banke Andersen tog torsdag en række billeder af det skrald, som han og hans kollega kunne tage med sig tilbage til Materialegården. Det var ikke småting, de havde med sig hjem. Privatfoto
Johnny Banke Andersen arbejder ved Kerteminde Kommunes vejservice, og to gange måtte han og hans kollega torsdag køre ud og fylde ladet på kommunebilen med storskrald, der var smidt i naturen.

Nordøstfyn: - Så var der et læs igen. 100 m fra genbrugspladsen, skriver Johnny Banke Andersen torsdag på Facebook efterfulgt af en vred smiley.

På sit Facebook-opslag deler han en række billeder af skrald i store mængder og i alle afskygninger, som er smidt på uhensigtsmæssige steder rundt om i Kerteminde Kommune. Nogle har tilsyneladende ramt ved siden af, da de skulle af med deres affald. Helt ved siden af.

Det er ikke første gang, at Johnny Banke Andersen, deler den slags billeder. Han er ansat som specialarbejder ved Kerteminde Kommunes vejservice, hvor en af hans opgaver blandt andet er at tage rundt og tømme skraldespande i Hverringeskoven, på Måle Strand, Bøgebjerg Strand og Fyns Hoved.

Annonce
Johnny Banke Andersen fatter slet ikke, at der er folk, der kan finde på at svine på sådan én måde. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal

Det sker til tider, at folk - midt i naturen - deponerer det affald, som de tilsyneladende ikke kunne få ned i deres skraldespand derhjemme. Byggeaffald, gamle cykler og papkasser. Engang fandt han også en kummefryser med råddent kød, og på et tidspunkt var der nogle, der var blevet træt af en kok og fem høns. Så måtte vejmanden tage sig af den flok.

Politiet blev inddraget

Er der navn på det affald, han finder, giver han oplysningen videre til sin chef, så det kan blive politianmeldt.

Vi gik affaldet systematisk igennem bagefter for at se, om der var noget med navn på, men det var der ikke. Det var alt muligt snask.

Torsdag kunne Johnny Banke Andersen sammen med sin kollega, Oliver Egelund Hartmann Houlberg, to gange fylde ladet på kommunebilen med storskrald, som nogle havde smidt midt i det hele.

En ansat på rensningsanlægget på Hindsholmvej kontaktede Johnny Banke Andersen og fortalte, at der lå en masse affald smidt på en markvej bag ved rensningsanlægget. Så kørte han og hans kollega ud og fyldte ladet. Det samme gjorde de på Munkebovej, hvor der også var smidt et ordentlig læs affald.

- Vi gik affaldet systematisk igennem bagefter for at se, om der var noget med navn på, men det var der ikke. Det var alt muligt snask, forklarer Johnny Banke Andersen og fortæller, at der var alt lige fra havefliser, gamle knogler, brugte bleer og et løbebånd.

- Det er noget forbandet svineri, fastslår han.

Derfor har han også igen valgt at dele sin forargelse og en række billeder på Facebook for at få folk til at tænke sig om - og måske er der også nogle derude, der sidder med røde ører, når de genkender deres storskrald på Johnny Banke Andersens opslag.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Bygger ny fabrik til 25 millioner kroner efter rekordoverskud: - Vi vil være dobbelt så store om fire år

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Det er muligt at ramme de kriminelle bander: Nu får Odense gode råd af de bedste

Fyn For abonnenter

Køreelever i tomgang: 17-årige Agnes har ventet en måned på at komme til køreprøve - frygter at glemme det, hun har lært

Nyborg

Mysteriet, der ingen ende vil tage: Hvem ejer vippefyret - og er det i virkeligheden en knaldstation?

Assens For abonnenter

42-årig på anklagebænken for grov vold mod kæreste: Puttede stoffer i drink, snittede hende med køkkenkniv og klippede hendes lange hår af

Odense

1.000 IT-svindlere banker på porten hver dag: - De forsøger at lokke brugernavn og password fra os

Navne For abonnenter

Odenses Elvis brænder for badminton: - Min frivillighed er tilbagebetaling for det, sporten har givet mig

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Podcast

Lyt: Kirsten og Erling har været enige om (næsten) alt i 60 år

Kerteminde

Har du undret dig? Derfor har Kerteminde Kommune ingen hjemløse

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Faaborg-Midtfyn

Formand glad for ny aftale med greven: Egeskov Marked fik overskud trods færre kræmmere

Odense For abonnenter

Vild kokain-variant skaber alvorlige problemer i Odenses gader: - Folk bliver sindssyge i hovedet af det

Bagsiden For abonnenter

Quiz: Gæt fynske nyheder og vind ugens bog

Annonce