Annonce
Assens

100 arrangementer i 2020 booket: Der er gang i forsamlingshuset

Der er gang i arrangementerne i Verninge Forsamlingshus, fortæller værtinde Bente Sørensen. Foto: Nina Vibe Petersen
Forretningen Verninge Forsamlingshus går strygende. Der er nemlig masser af gæster og arrangementer i forsamlingshuset.

Verninge: Der er ikke mange tomme sider i Verninge Forsamlingshus' kalender.

I stedet er der tegnet rigtig godt op med arrangementer både i år og næste år, fortæller Bente Sørensen, der er værtinde i Verninge Forsamlingshus.

- Det kan ikke gå ret meget bedre. Vi kan ikke nå ret meget mere, siger Bente Sørensen med et smil.

Ni fællesspisninger om året, to julefrokoster, ugentlige besøg af folkedanserne plus sølv- og guldbryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer, barnedåb og bryllupper er det, der skaber den gode bund i arrangementskalenderen i forsamlingshuset.

Annonce

Mangler dage

Det gælder også i 2020, fortæller Bente Sørensen.

- Jeg har ferie i uge syv og otte, så der er ingen arrangementer, men ellers er der allerede mange fester skrevet ind i kalenderen for 2020. Jeg tror, jeg har de første 100 arrangementer inde.

- Huset bliver brugt meget, så jeg har ikke behov for at finde på nye ting for at få gang i forretningen. Der er ikke plads til mere. Der er for lidt ugedage, griner Bente Sørensen, der selv bor lidt længere af vejen fra forsamlingshuset.

- Det er en fordel at være lokal med det job, jeg har. Folk kan godt lide, at det er en lokal, der bestyrer forsamlingshuset, og at de kender mig, siger Bente Sørensen.

22. december har Bente Sørensen været værtinde i Verninge Forsamlinghus i 10 år. Inden da arbejdede hun i otte år som ansat i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce