Annoncørbetalt indhold

10 tidsløse spisebordsstole til det moderne hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes så mange spisebordsstole på markedet, at det kan være både uoverskueligt og svært at se, hvad der vil passe ind i ens spisestue. Samtidig handler det ofte om at finde en stol, som både kan passe til spisebordet og samtidig bidrager til spisestuen som helhed. I denne guide forsøger vi at oplyse dig om forskellige spisebordsstole, der kan passe ind i forskellige stilarter. Skal stolen være klassisk, praktisk eller noget helt tredje? Her kommer 10 hurtige tips fra de seneste boligtrends.


Annonce

Perfekt minimalisme


Tidløse spisebordsstole kan komme i mange former. En måde tidløshed ofte fremkommer er gennem minimalistisk design. Med minimalisme får du typisk stole der er uden pomp og pynt, noget der hjælper på deres levetid. Tag for eksempel en Noak spisebordsstol. Udført i olieret eg og kunstlæder træder designet i baggrunden og lader de flotte materialer tale.


Klassisk i farver


Når det kommer til tidløse møbler, kan farver være problematiske. Farver er virkelig noget af det der følger trends, og ofte er det sikre valg at gå med gråtoner. Vil du dog have farver og tidløshed, er Gubis Beetle-stole et godt bud. Stolene kan vælges i forskellige farver, der dog ikke følger særlige trends, men derimod bare er lækre.


Praktisk stil


Stil er en ting, men for at en spisebordsstol skal kunne bruges i lang tid, bør den også være praktisk. Dette gælder særligt i dag, hvor spisebordet lige så meget er arbejdsbord. Her kan en Randy spisebordsstol med armlæn og hjul være en god løsning. Designet er klassisk, men med hjulene for du en slags kontor- og spisebordsstol-hybrid.


Tidløs komfort


Også komfort er vigtig. En spisebordsstol skal gerne både give dig frirum til at kunne række ud after maden og samtidig give god støtte. Rosa-stolen gør dette, og med stil. Det lækre design med de flotte egetræsben og den kompakte stofbetrukne overdel er ikke bare pæn at se på, den er også knaldgod at sidde i.


Caféstemning derhjemme


Et look der sjældent går af mode er den ofte Paris-inspirerede café-stil. Der er ikke noget bedre end at nyde morgenkaffen i en stol der får dig til at drømme dig til fortorvet foran en parisisk café. Med sit stilede kobber-stel er det lige hvad Rigbys kobberstole gør, uden på nogen måde at spare på komfort og praktikalitet.


Skulpturelt statement


Tidløse stole er ofte til den lidt sikre side. Vil man have stole der ikke går af mode, gør man klogt i at vælge stole der ikke er alt for fremtonende i deres stil. Sådan behøver det dog ikke være. Er du til sådanne mere sprælske spisebordsstole, er Menus næsten skulpturelle Afteroom spisebordsstol måske noget for dig. Tidløs, men alligevel et statement.


Back to basics


I den helt anden ende har vi de stole der tager alt ”back to basics”. Det er stole uden så meget pjat, men som alligevel er lækre og stilede. Ferm Livings Herman-spisebordsstol er en sådan stol. Med sit meget simple udseende kan det passe ind i en række spisestuer. Desuden kommer stolen i en række farver så den kan tilpasses perfekt.


Hverdagsluksus


Måske du hellere er til et mere luksuriøst look. Her kan Verpans Series 430-spisebordsstol være et godt bud. Velour-betrækket kombineret med det forgyldte stål giver en lækker luksuriøs feel, uden at det dog bliver for meget. Det er lige denne kombination der gør stolene så potentielt tidløse.


Alsidig og stilfuld


Gode spisebordsstole behøver ikke kun at bruges omkring spisebordet. Tag for eksempel HAYs STOL- J104, eller FDB-stol. Stolen har en størrelse og form der gør den ideel både omkring spisebordet, men også alternativt som en lænestol med nogle gode puder til. Perfekt til små hjem der gerne skal have møbler der kan lidt forskelligt.


Nyt og nordisk


Få ting har vi i norden været så gode til som at skabe tidløse stole, herunder særligt spisebordsstole. Tag navne som Wegner, Arne Jacobsen og så videre. Dette kan også ses i dag, blandt andet i en stol som danske Muutos Cover Chair. Det simple trædesign skriger bare nordisk materialisme og vil med garanti give dig tidløse stole der ikke går af mode lige foreløbigt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.