Annoncørbetalt indhold

10 grunde til at du måske skal overveje en alarm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor det godt kan betale sig at få monteret et alarmsystem i sin bolig. Derfor har vi her i denne artikel samlet en oversigt over 10 gode grunde til, at du med fordel kan overveje at investere i et alarmsystem.

Annonce
  1. Du kan være tryg i dit eget hjem
  2. Du kan trygt tage på ferie
  3. Du kan trygt lade dine børn være alene hjemme
  4. Du er godt stillet i tilfælde af indbrud
  5. Du kan udnytte dit håndværkerfradrag
  6. Du kan få en billigere indboforsikring
  7. Du kan få alarmløsninger, der også betyder, at du kan fjernstyre belysningen i hjemmet, når du ikke er hjemme
  8. Du kan selv hurtigt og nemt slå alarmsystemet til eller fra
  9. Du slipper for at bede familie eller naboer om at passe dit hus, når du ikke er hjemme
  10. Du kan minimere risikoen for, at dine ejendele og affektionsværdier bliver stjålet


1. Du kan være tryg i dit eget hjem


Dette er noget af det absolut vigtigste for langt de fleste mennesker. Har du før haft indbrud, eller har dine naboer, så kan det være med til at skabe en større usikkerhed og utryghed ved at opholde sig derhjemme. Ved at få monteret et alarmsystem kan du igen nyde trygheden i dit eget hjem.

2. Du kan trygt tage på ferie


Mange danske boligejere er utrygge ved at tage på ferie, fordi de bekymrer sig om, at huset kommer til at stå tomt og se ubeboeligt ud under ferien. Det gør huset til et oplagt sted for indbrudstyve, men hvis du har monteret et alarmsystem, er det de færreste indbrudstyve, der vil forsøge at begå indbrud.


3. Du kan trygt lade dine børn være alene hjemme


Du slipper for at skulle være bekymret for, at dine børn kommer hjem, mens et indbrud finder sted i huset. Det gør alle trygge.


4. Du er godt stillet i tilfælde af indbrud


Hvis der mod forventning alligevel skulle være indbrud, selvom du har et alarmsystem, så er du godt stillet. Alarmen vil gå i gang og skræmme tyven, og vedkommende vil formentlig ikke kunne få ret mange ejendele med. Har du valgt en af de forskellige alarmer fra Verisure, så vil vagten rykke ud, og har du videoovervågning, vil du kunne fange tyven på kamera og videregive billedet til politiet.


5. Du kan udnytte dit håndværkerfradrag


Der er i dag mulighed for at få helt op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag i forbindelse med monteringen af et Verisure alarmsystem.


6. Du kan få en billigere indboforsikring


Nogle forsikringsselskaber sænker prisen for din indboforsikring, hvis du får monteret en alarm.


7. Du kan fjernstyre belysningen i hjemmet


Mange alarmsystemer kan styres fjernbetjent via en smartphone, og således får du også mulighed for eksempelvis at styre belysningen og andre elektriske apparater i hjemmet, også når du ikke er hjemme.


8. Du kan hurtigt og nemt aktivere alarmsystemet


Blot ved et enkelt klik kan du selv hurtigt og nemt enten slå alarmsystemet til eller fra.


9. Du slipper for at bede familie eller naboer om at passe huset


Skal du på ferie, behøver du ikke at bede din familie eller dine naboer om at passe på huset. Det klarer alarmsystemet for dig. Systemet kan dog ikke vande blomsterne for dig.

10. Du minimerer risikoen for, at dine ejendele bliver stjålet


Når du gør det risikabelt for tyven, er der stor sandsynlighed for, at vedkommende vælger et andet hus. Dermed minimerer du risikoen for, at dine ejendele bliver stjålet.


Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.