Annonce
Odense

10.000 kroner per dag: Byens bedste udsigt går som varmt brød

Nick Bigler ejer virksomheden, som holder til i penthouselejligheden i TBT Tower. - Også om aftenen er der en fin udsigt heroppe fra med alt lyset fra byen, fortæller han. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Lysten til at leje et mødelokale på 16. og øverste etage i TBT Tower har det første år været stor. Cirka én udlejning om ugen er det trods corona blevet til. Det fortæller Nick Bigler, der sidste år købte hele etagen og flyttede sin virksomhed dertil.

Odense: For ret præcist et år siden flyttede Nick Bigler sin virksomhed MMS Professional til den 16. og øverste etage i TBT Tower.

Siden da har han og medarbejderne haft byens nok bedste udsigt - og udsigten har også været mulig at leje sig til for de, der har ønsket at betale 10.000 per dag for at låne et mødelokale, der er indrettet i et hjørne af etagen.


Annonce

Så står man og peger lidt sammen og prøver måske at finde nogle steder, man kender, og så får man på den måde en god oplevelse.

Nick Bigler, ejer af penthouseetagen i TBT Tower


Og det er der faktisk mange, der har benyttet sig af, kan Nick Bigler fortælle, da avisen spørger.

- Vi har haft cirka én udlejning om ugen, og det er cirka det, jeg havde regnet med, siger han.

Byen set fra oven

Det er især virksomheder, der f.eks. skal holde ledermøder eller have kunder på besøg, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af det, som lejer lokalet.

Ud gennem panoramavinduerne til flere sider er der da også en ganske upåklagelig udsigt. For eksempel direkte ned til det nye H.C. Andersens Hus, som man oppe fra TBT Towers øverste etage kan se i et helt andet perspektiv, ligesom man kan kigge ud over hele det nyopførte TBT-kvarter eller følge letbanens spor slange sig gennem byen. På de klare dage kan Storebæltsbroens pyloner anes i horisonten, fortæller Nick Bigler.

- Og så kan man jo se, hvor grøn og rød en by Odense er set oppefra. Med alle de røde tage og bygninger og de mange træer og grønne områder, siger han og tilføjer:

- Stedet fungerer fantastisk godt som mødelokale, fordi det her med at gå over til vinduerne og stå og kigge ud over byen bare er en god måde at komme i gang på. Så står man og peger lidt sammen og prøver måske at finde nogle steder, man kender, og så får man på den måde en god oplevelse, siger Nick Bigler og fortæller, at både restauratører som Pasfall, Goma og Fynboen har været forbi for at lave mad til de lejere, som har haft booket sig ind i lokalerne.

- Men vi har også haft gæster, som i stedet bare har valgt at gå ned og købe sandwich i Netto (som ligger i TBT Towers stueetage, red.), fortæller han og tilføjer, at mødelokalet og beliggenheden i toppen af tårnet på den måde også har givet en masse nye relationer til andre virksomheder.

Annonce

Alle pengene værd

Det var i februar 2020, at Nick Bigler først kunne fortælle, at han havde købt den øverste lejlighed på 16. etage i TBT Tower med henblik på at flytte sin virksomhed dertil.

De ansatte i Nick Biglers virksomhed MSS Professional har fra kontoret udsigt ud over hele Odense. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen

Prisen har han aldrig ønsket at tale om - og sådan har han det fortsat, selv om det fremgår af det offentlige ejendomsregister, at han har betalt 15,25 millioner kroner, hvilket er 4,75 millioner kroner den pris på 20 millioner kroner, som tårnets højest beliggende etage i sin tid blev udbudt til.

Nick Bigler har aftalt med sælgeren Mogens Tveskov fra Togt Ejendomme, at de ikke taler offentligt om prisen, og det fastholder han.

Men han slår samtidig fast, at lejligheden bestemt har været pengene værd, og han mener, at han fik den til en god pris.

Som Nick Bigler udtrykte det i maj sidste år.

- Jeg er købmand, mere kan jeg ikke sige om prisen.

Kom med avisen op og se udsigten

10 heldige læsere får på torsdag den 27. maj i forbindelse med Cafe Stiften-arrangementet "Bag facaden på det nye TBT-kvarter" mulighed for at komme en tur med op i toppen af TBT Tower. Herfra vil man selv kunne opleve udsigten samt møde ejeren af etagen, erhvervsmanden Nick Bigler, og få hans perspektiv på de ting, der sker i Odense i disse år.

Der bliver også mulighed for at få en rundvisning over og under jorden i TBT-området sammen Stig Langsager, der er projektchef i Fra Gade til By, samt møde nogle af de nye beboere, der har valgt at slå sig ned i det nye kvarter.

Der er i alt 50 pladser til arrangementet, og heraf får 10, der udvælges ved lodtrækning, mulighed for at komme med op i toppen af TBT Tower,

Arrangementet er gratis for fuldt-betalende abonnenter, og for øvrige deltagere er prisen 199 kroner. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Tilmelding foregår via www.avisfordele.dk - under "oplevelser - foredrag".

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Charlotte og Claus sætter alt på et bræt: Har åbnet webshop med miljøvenlige produkter

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Vanvidsbilist med kæmpepromille anholdt: Politiet beslaglagde bilen

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Thorbjørn fra Vester Aaby har stor succes med ukorrekte børnefilm: - Spørger Matthesen, om jeg vil lave en tre'er, siger jeg ja

Vejr

Luk vinduer og døre: Skybrud og store regnskyl truer i det kommende døgn 

Middelfart For abonnenter

Christian og konen drømmer om at leve deres sidste tid tæt på familien: Udsigt til lejeboliger i yderområder giver håb

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Erhverv

Tidlig rapshøst giver travlhed hos biodieselproducent: Erik var første mand med fuldt læs

Kerteminde

Restaurant leder med lys og lygte: - Vi har gjort alt for at finde personale til køkkenet

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Kultur

Jazzens beskedne pianist hyldet: - Jeg kører træt i det, hvis autopiloten er slået til

Fyn For abonnenter

Penge til letbanen sluttede Helvegs vildeste år i politik: Østergaards fald satte lavinen i gang

Kerteminde For abonnenter

Firma hos fynsk gods udvider: - Det er en stærk sommer, selvom alle kirsebærerne døde

Annonce