Annonce
Assens

10-årige piger mødte blotter: Aarupskolen taler med eleverne

Flere piger i 10 års-alderen blev opsøgt af den 46-årige blotter på Dragebakken i Aarup. Foto indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 1. maj 2017
Tirsdag eftermiddag blev en kvinde og flere piger i 10-års alderen udsat for blotteri forskellige steder i Aarup, da en 46-årig mand fra Vissenbjerg onanerede foran dem. Episoden har givet Aarupskolen anledning til at tale med deres elever om, hvad man gør, hvis man møder en blotter.

Aarup: Tirsdag eftermiddag oplevede seks-syv piger i 10-års alderen noget meget ubehageligt.

En 46-årig mand fra Vissenbjerg opsøgte dem og begyndte at onanere foran dem. Det samme havde han gjort kort forinden, da han opsøgte en kvinde på gaden. Hun ringede efterfølgende til Fyns Politi, der hurtigt kunne anholde manden.

Leder af Aarupskolen Poul-Erik Svendsen er ikke blevet kontaktet af politiet i forbindelse med episoden, men den har givet skolen anledning til at tale lidt ekstra med deres elever.

- Jeg er blevet informeret om sagen i dag, og selvfølgelig tager vi højde for det, når sådan noget sker.

- Jeg har orienteret lærerne om episoden, så de kan snakke med eleverne om det ude i klasserne, og de får talt med børnene om, hvad de skal gøre, hvis de støder ind i sådan en person, siger skolelederen.

Han uddyber, at børnene selvfølgelig skal gå væk fra stedet og fortælle det til en voksen, så det kan blive anmeldt.

Poul-Erik Svendsen oplyser, at han ikke er blevet gjort opmærksom på, om de udsatte piger i 10-års alderen er elever på Aarupskolen.

- Der er ikke nogen, der har henvendt sig til mig omkring, hvilke børn det er, siger han.

Den 46-årige mand blev løsladt natten til onsdag, men Fyns Politi opfordrer folk til at kontakte dem, hvis de har været udsat for mandens blotteri, da han kan have forulempet andre, uden politiet ved det.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce