Annonce
Sport

1-2-3:Jannick er en mur

HERNING, DANMARK 20190119. Keeper Jannick Green (Danmark) jubler. VM kampen i håndball 2019 for menn mellom Danmark og Ungarn i Boxen arena i Herning, Danmark lørdag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix. (Foto: Åserud, Lise/Ritzau Scanpix)

De danske tilskuere opfandt en ny sang til Jannick Green efter hans flotte kamp mod Ungarn.

Herning: 1-2-3 - Jannick er en mur!

Sådan lød det fra de danske tilskuere efter lørdagens triumf mod Ungarn.

Jannick Green kom ind og fik oprejsning for sin seneste svage landskamp. Han viste klassen fra Magdeburg og blev fuldt fortjent kåret som kampens spiller.

- Det var fantastisk og overvældende, sagde Jannick Green med sin vestjyske beskedenhed.

- Jeg voksede med opgaven, og publikum bar mig frem. Det var som en kamp i Magdeburg, hvor jeg er førstemålmand.

- Jeg synes, vi burde have lukket kampen noget før, sagde Jannick Green.

Men hvad skete der med Niklas Landin?

- Vi havde forberedt os på nogle helt andre spillere. De brugte en venstre fløj som playmaker, og det forvirrede mig, sagde Niklas Landin, der blev udskiftet efter et kvarter uden at have haft en eneste redning.

- Det var vigtigt, at Jannick Green kom godt i gang. Det er også noget, der giver mig ro i mit spil og tager noget af presset på mig væk. Nu ved jeg, at landsholdet kan føle sig trygge ved begge målmænd. Det spiller ingen rolle, om vi er nummer et, to eller 10 blandt verdens bedste målmænd. Vi tænker kun på at vinde kampene, sagde Niklas Landin.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Tyve brød gennem mur til Matas

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Fyn For abonnenter

Sørens gård køres over af jernbanen: Gid staten bare ville opkøbe mig

Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Annonce