Annonce
Nyborg

Ørbæk Marked - nu med e-sport

Lars Lilholt Band er et af de store musiknavne på årets Ørbæk Marked. De spiller søndag klokken 13. Foto: Bjarne Mortensen
Ørbæk Marked begynder torsdag - traditionen tro med stort banko-spil. Men der er også fornyelse på årets 40-års jubilæumsprogram - blandt andet e-sport

Ørbæk: Ørbæk Marked markerer i år sit 40 års jubilæum, og mange ting er, som de plejer på markedspladsen lidt uden for byen.

Men der er også fornyelse, og en af de helt nye ting på programmet i år er e-sport i Drop Inn teltet, hvor især de unge kan dyste i forskellige e-sport spil fra fodbold til kampsport. Der er åbent i Drop Inn teltet fredag fra 12.00 til 18.00, samt lørdag og søndag fra 10.00 til 18.00. Om aftenen omdannes teltet til diskotek, oplyser markedet i en pressemeddelelse.

Men ellers byder markedet på mange af de kendte elementer som markedsfesten lørdag, lastbil-parade, ringridning på havetraktor, gratis sildebord om lørdagen og masser af musikunderholdning drysset ud på de tre markedsdage, fredag, lørdag og søndag.

Største navn i år er gode, gamle Lars Lilholt Band, der spiller i markedsteltet søndag eftermiddag.

Se hele programmet på Ørbæk Markeds hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Nyborg

Målinger fra omstridt giftgrund vækker optimisme: - Det ser ud til, at der ikke er grund til bekymringer

Annonce