Annonce
Nyborg

Ørbæk Bryggeri overtager naboejendom

Ørbæk Bryggeri kom tæt på naboerne i Birkevej 9, da bryggeriet udvidede i 2013. Nu har bryggeriet overtaget ejendommen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Bryggeriet omringede nærmest et lille parcelhus ved udvidelsen for otte år siden. Nu har bryggeriet købt ejendommen.

Ørbæk: - Vi fik tilbudt at købe ejendommen, og vi synes, den ligger naturligt inden for et område, vi kan bruge.

Sådan forklare administrerende direktør Tørk Eskild Furhauge, Naturfrisk Group, at Ørbæk Bryggeri har købt naboejendommen, Birkevej 9.


Vi har ikke nogen aktuelle planer med huset eller grunden, men vi sagde ja tak, for det kunne jo være, at vi får brug for området.

Tørk Eskild Furhauge, administrerende direktør Naturfrisk Group


Og begrundelsen må nærmest siges at være en underdrivelse, for den lille, nydelige gulstensvilla blev nærmest omringet af bryggeriet, da virksomheden udvidede i 2013. Mod øst tårnede en ny stor bryggerihal sig op lige uden for køkkenvinduet, og mod syd blev bedemandens tidligere prydhave omdannet til lagerplads for bryggeriet.

- Vi har ikke nogen aktuelle planer med huset eller grunden, men vi sagde ja tak, for det kunne jo være, at vi får brug for området, og så ville det være ærgerligt, hvis huset blev solgt til andre, der havde tænkt sig at bo der i mange år, siger Tørk Eskild Furhauge.

Derfor bliver huset på Birkevej 9 ind til videre lejet ud, oplyser direktøren.

Ørbæk Bryggeri er en del af Naturfrisk Group, der også omfatter Nyborg Destilleri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce