Annonce
Nyborg

Ørbæk Bageri: Sygdom kostede dyrt

Bagermester Richard Muhs og fru Annegrethe blev begge ramt af sygdom i 2017. Det kunne ses på bundlinjen i bageriets regnskab, men nu er den snart 75-årige bagermester i gang igen. Arkivfoto: Kim Rune.

Parret bag Ørbæk Bageri blev begge ramt af sygdom. Det kostede på bundlinjen, men virksomheden blev reddet.

Ørbæk: - Både min kone og jeg blev syge sidste vinter, og vi måtte simpelthen sætte os med vores personale og diskutere, hvad der skulle ske. Enten måtte vi lukke, eller også måtte vi prøve at komme igennem det og redde virksomheden. Og vi valgte altså den sidste mulighed.

Sådan forklarer bagermester Richard Muhs, at Ørbæk Bageri i sit seneste regnskab måtte indkasserer et minus på 157.000 kroner før skat. Det er cirka 300.000 kroner dårligere end året før.

Ørbæk Bageri har en årrække kørt med en fornuftig økonomi, men resultatet tog altså et ordentligt dyk 2017/2018-regnskabet.

Bagermesteren blev ramt af en blodprop, og hans hustru Annegrethe Muhs af en blødning i hjernen, og da de begge har lagt mange timer i bageriet og forretningen, kan det naturligvis ses i regnskabet. Ørbæk Bageri måtte ansætte en bagersvend og en halvdags dame til butikken.

Nu står den snart 75-årige bagermester igen for rugbrød, franskbrød og kager, og Richard Muhs ser fortrøstningsfuldt på fremtiden.

Familien Muhs har til sommer drevet bageriet i Ørbæk i 45 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce