Annonce
Middelfart

Ølsmagning med Eddie Szweda: Drik øl og grin for en god sag

Kom til ølsmagning med Eddie Szweda. Foto: Morten Vilsbæk

Middelfart: Kan du lide øl, at grine og at støtte en god sag, så tag til ølsmagning med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus på Kulturøen onsdag 20. november klokken 19.

Arrangør er Cykelnerven.dk, der cykler for en verden uden sklerose, og Eddie har valgt at sponsere ølsmagningen til kampen mod sklerose.

Derfor går alle billetindtægter til Scleroseforeningen denne aften.

Mens der bliver fortalt sjove observationer og historier, serverer Eddie seks af Midtfyns Bryghus' bedste øl.

Flere af dem har vundet priser overrakt af Danske Ølentusiaster, og Eddie fortæller også lidt om, hvordan de bliver produceret.

Dørene åbnes kl. 18.30, og der er gratis parkering i P-huset og ved Kulturøen.

Du kan bestille billet via https://midspar.safeticket.dk/, og du behøver ikke at printe billetten, den kan vises på telefonen.

Der serveres snacks under ølsmagningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Har du lært noget nyt i dag?

Det indbydende og varierede tag-selv-bord i medielandskabet varede i 10 år. Så længe siden er det, at DR åbnede DR K og dermed lukkede kultur i bred forstand helt ind til kakkelbordet i vores stuer. Siden er vi danskere ikke bare blevet beriget, men også forkælet med bl.a. dokumentarudsendelser om musikere, aftenlange operaer, smalle film og en ikonisk Kunstquiz. Hver dag kunne vi være sikre på at lære noget nyt. Om tre uger er kulturens tv-guldalder slut. Når halvdelen af DRs tv-kanaler fra 2. januar 2020 lukker, reduceres den linde strøm af oplysning og dannelse på DR K til en ugentlig dag på DR2 og en streamingkanal kaldet DR2+. Langt fra de oprindelige ambitioner, som den daværende medieredaktør havde om at ville "invitere alle, som gerne vil have oplevelser med kulturelt indhold, til det helt store tag-selv-bord med kunst, kultur, historie, musik, design, arkitektur, mode, dramaserier fra DR-arkivet og fiktion fra hele verden". Ak. Sådan skrev indbyggerne i Palmyra på deres dødes grave, og sådan kunne vi også sige nu. Eller også kunne vi mene, at det kun er rimeligt at lukke DR K, når mediebilledet har ændret sig så voldsomt i løbet af de seneste 10 år, som det har. Det er evident, at flow-tv taber terræn i en udvikling, der allerede er beskrevet vidt og bredt. Men anderledes er det med kulturprogrammerne. De bliver netop det meningsgivende og sammenhængende, når resten af verden bliver serveret i underholdende småbidder. Det er i kulturen, vores horisont har mulighed for at blive udvidet, når vi ikke kan rumme flere af Bagedystens festkager og end ikke kan hidse os op over, at Vild med dans handler lige så meget om seksualitet som benarbejde. Et plaster på såret er det derfor, når kulturminister Rasmus Prehn som en del af finansloven annullerer besparelser for i alt 764 millioner kroner på landets museer. Det redder desværre ikke DR K, men det giver os lejlighed til at slukke tv'et og søge ud i virkeligheden og blive klogere.

Annonce