Annonce
Fyn

Ølentusiaster mødtes og smagte på sagerne

I år var ottende gang, Lille Øllets Dag blev afviklet. På dagen kunne de mange entusiaster smage på hinandens bryg. Privatfoto

Gode øl og godt selskab var i centrum på Lille Øllets Dag.

Fredericia: Danske Ølentusiasters lokalafdeling i Fredericia mødtes i weekenden til Lille Øllets Dag - et årligt, lukket arrangement for medlemmer.

Omkring hundrede deltog i arrangementet, hvor 10 håndbryggere havde smagsprøver med. De fleste benyttede sig af flakser i køletasker eller medbragte køleskabe, men enkelte havde også et fadølsanlæg med.

Udvalget af håndbrygget øl var rekordstort i år, med hele 35 forskellige øl, som spændte bredt, lige fra en let og frisk sommerøl med en alkoholprocent under fem til en voldsom Triple IPA med 13,6 procent alkohol. Man kunne også prøve øl, der var brygget med surdej, en Saison med karry, en sort Imperial Stout med skumfiduser, en BSA med Portvin, og en enkelt håndbrygger, Bach Bryg, kunne sågar tilbyde gæsterne en rigtig håndpumpet cask ale. Følgende håndbryggere deltog på Lille Øllets Dag: Hype Brewing, Bach Bryg, Brygværkstedet, Ousen Håndbryggeri, Happy Note Brewhouse, Pinke Stripe Brewing, By Fuel, Fæstnings Bryggeriet, Lillebælt Bryghus, og Taulov Bryggers.

Annonce
Enkelte håndbryggere havde fadølsanlæg med, mens andre benyttede sig af flasker. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Overraskende drejning i skudsag fra Bøgetorvet: Forsvarer får sin klient til at indrømme indbrud

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Kerteminde

Det synes I: Drop hemmeligshedkræmmeriet omkring Nordre Havnekaj

Annonce