Annonce
Sport

Økonomisk trængte Hvidovre henter sejr på isen

Der blev scoret syv mål i kampen mellem Hvidovre Fighters og Esbjerg Energy. De fire blev scoret af udeholdet fra Hvidovre.

Trods problemer med økonomien uden for ishockeybanen lykkedes det Hvidovre Fighters at hente en sejr i ligaen.

Hvidovre Fighters kæmper i disse dage for at redde økonomien i ishockeyklubben.

Men trods problemerne uden for banen formåede Hvidovres ishockeyherrer tirsdag aften at hente en overraskende sejr på 4-3 ude over Esbjerg Energy i Metal Ligaen.

Det lignede ellers længe en sejr til vestjyderne, som kom foran 2-0 i første periode efter scoringer af Jannik Christensen og Max French.

Hvidovres Rasmus Hansen reducerede 11 minutter inde i første periode, og så var der håb endnu for udeholdet.

34 sekunder inde i anden periode udlignede Nicki Kisum for Hvidovre.

Esbjerg bragte sig senere i samme periode foran med 3-2, og igen var scoringen signeret af Max French.

Hvidovre svarede dog hurtigt tilbage, da Frederik Høeg udlignede til 3-3.

I tredje periode scorede Hvidovres Magnus Molge det afgørende mål til slutresultatet 4-3.

Med sejren avancerer Hvidovre til syvendepladsen i ligaen med 19 point efter 16 kampe. Sjællænderne overhaler både Esbjerg og Herning Blue Fox, der begge har 18 point.

Herning tabte tirsdag aften med 0-2 ude til Rungsted, der topper ligaen med 41 point efter 17 kampe.

I de øvrige kampe vandt Rødovre Mighty Bulls med 6-4 hjemme over Herlev Eagles, mens Aalborg Pirates slog Sønderjyske med 5-4 efter overtid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Ulovligt ifølge revisor: Konkursramt advokatfirma lånte penge i velgørenhedsfond

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce