Annonce
Kerteminde

Øko-gård: Ejere af Nørremadegaard ved Rynkeby beder om bidrag, så gården kan få produktions-køkken

Nørremadegaard ved Rynkeby har allerede en butik, men et produktionskøkken vil give flere muligheder. Privatfoto

Rynkeby: Nørremadegaard søger støtte via crowdfunding til et produktionskøkken.

Dorte Daugaard og Yngve Kristiansen vil ved hjælp af bidrag fra private rejse penge til et produktionskøkken i den gamle stald.

Ved at etablere et køkken kan produktionen af marmelade og saft tilpasses således, at der fremstilles efter behov og i sæson.

Desuden vil ejerne kunne tilbyde flere arrangementer med salg af egne produkter fra både gris, okse, frugt og bær og holde workshops, hvor gæsterne er inddraget i fremstillingen af marmelade, saft og andet.

Parret er i gang med salg af kød, specialiteter og lærerige aktiviteter for folk i alle aldre. Det er for eksempel skole- og ældrehaver.

Indsamlingsprojektet er begyndt og løber i 90 dage.

Nørremadegaard på Rynkeby Hestehave 52 tilbyder belønninger til personer, som støtter. Det er kvædesirup, bærdrik, en marmelade-workshop for børn og bedsteforældre eller en søndagsbrunch med familien.

https://crowdfunding.coop.dk/project/422 kan projektet følges. /SH

Annonce

Crowdfunding

Crowdfunding er en forholdsvis ny form for online fundraising, hvor en virksomhed opnår finansiering til et projekt fra mange privatpersoner og virksomheder i stedet for fra en bank eller en enkelt investor.

Coop Crowdfunding tilbyder to forskellige slags crowdfunding: crowdlending og belønnings-crowdfunding. I crowdlending søger en virksomhed finansiering og tilbyder til gengæld bidragsyderne at betale lånet tilbage med renter inden for en vis periode.

I belønnings-crowdfunding giver bidragsyderne penge og får i stedet en belønning, det være sig i form af et produkt, en oplevelse eller bare en hilsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce