Annonce
Sydfyn

Øhavets Dag: Sejlture, strandmad og SUP på Ristinge Havn

Til Øhavets Dag på Ristinge Havn kan man blandt andet smage forskellig mad fra stranden. Pressefoto

RISTINGE: For 15. gang kan man komme til Øhavets Dag på Langeland den 25. august. Det bliver en dag med et pakket program.

Skonnerten Meta sejler ture ud i det blå i løbet af dagen kl. 11.00, 13.00 og 14.30. Billetterne koster 80 kr. pr. person og kan købes på havnen fra kl. 10.

Man kan også få mulighed for at smage på øhavet, når Danmarks Naturfredningsforening giver tips til strandmad. Amatørfiskerforeningen, Langelands Biavlerforening og Frugtplantagen Strandlyst er også på havnen.

Amatørfiskernes jolle er i dagens anledning omdannet til fiskebassin. Her er der mulighed for at fange en fisk med hænderne. Dyr og planter både i vandet og på stranden kan man se nærmere på med biologerne fra Udine - det er både for store og små.

Æselkareten kører ture hele dagen, og Langelands Racefjerkræklub udstiller deres fineste høns og ænder. Ristinge Bylaug udstiller lokkeænder og skydepramme og står for pandekagebagning.

Kajakbiksen udstiller havkajakker, og har man mod på det, kan man prøve en tur i en havkajak. Shores Langeland kommer med en grejbank, og man kan prøve SUP – stand up paddle boards.

Øhavets Dag er arrangerer af Turist- og Erhvervsforeningen Langeland. Det finder sted sidste søndag i august klokken 10 til 16 på Ristinge Havn. /ANST

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce