Annonce
OB

4000 fodboldfans på plads til KMD Cup i Odense: Sammensat fynsk hold er outsider

Otterups Mark Tubæk til højre er stærk udendørs men hans teknik blomstrer i fuldt flor indendørs. Her er han i duel med OB's Moses Opondo. Foto: Frederik Nordhagen
4000 tilskuere til indestævnet KMD Cup i Jyske Bank Arena i Odense fredag aften.

FODBOLD: Der vil være udsolgt hos med 4000 fans fra AaB, AGF, Brøndby og OB, når KMD Cup løber af stablen fredag aften i Jyske Bank Arena på Ørbækvej i Odense. AaB er forsvarende vindere.

Et udvalgt Øens Hold med Tonny Hermansen som sportslige leder er med som det femte hold, og som kan blive dark horse, fordi holdet består udelukkende af indendørs-specialister, der har vundet mange vinterturneringer og titler de seneste vintre men på mindre baner. Men også OB har udtaget tekniske og hurtige typer.

OB stiller med Hans Christian Bernat, Oliver Lund, Issam Jebali, Sander Svendsen, Julius Eskesen, Jonathan Harboe, Mathias Greve, Daniel Obbekjær, Mikkel Hyllegaard og Anders K. Jacobsen.

Øens Hold: Benjamin Nielsen (Otterup), Jonas Skærlund (Boldklubben Marienlyst),Mathias Munk (Boldklubben Marienlyst), Esben Petersen (Middelfart Boldklub), Marcus De Claville Berthelsen (Næsby), Jeppe Kirk (Næsby), Mark Tubæk (Otterup), Jonas Villemoes (Otterup), Daniel O´Hara (SfB/Oure FA) og Thomas Broe (TPI).

Brøndbys hold: Mads Hermansen, Jens Martin Gammelby, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Peter Bjur, Jagvir Singh og Andreas Pyndt.

AGF's hold: Nicolai Poulsen, Gift Links, Benjamin Hvidt, Kasper Lunding, Alexander Ammitzbøll, Magnus Anbo, Mostafa Maarouf, Jacob Trenskow og Albert Grønbæk Erlykke.

AaB's hold: Patrick Kristensen, Malthe Højholt, Kasper Kusk, Oliver Klitten, Patrick Olsen,Andreas Hansen, Jeppe Pedersen, Gabriel Adriano, Alves Christensen og Oliver Overgaard.

Dørene åbnes kl. 17 og der vil være en Fan Cup, som afvikles mellem de fire superligaholds fangrupper. Desuden spilles der Future Stars, som er en turnering for klubbernes U14-mandskaber. Selve hovedturneringen går i gang kl. 19.00.

Reglerne er, at der spilles med fire markspillere og en målmand med flyvende udskiftning. Der er ingen offside og dermed ikke brug for så meget VAR. Man må ikke score fra egen banehalvdel. Efter scoring sættes spillet i gang fra målmanden, og her kan banden benyttes som spilstarter. Man skal afslutte indenfor 30 sekunder. Der gives tre point for sejr. Ved uafgjort får hvert hold et point, og der sparkes amerikansk straffespark om et bonuspoint. I tilfælde af pointlighed afgøres placeringen efter målforskel, flest scorede mål, indbyrdes kampe, gule/røde kort eller lodtrækning. De to bedst-placerede hold spiller finale. Alle kampe varer ni minutter undtagen finalen, som spilles over to gange syv minutter.

Annonce

SÅDAN AFVIKLES STÆVNET

Spilleplan:

17:55 Fan Cup Semifinale: Brøndby IF – AaB

18:03 Fan Cup Semifinale: OB – AGF

18:11 Future Stars Cup Semifinale: Brøndby IF – AaB

18:19 Future Stars Cup Semifinale: OB – AGF

19:00 KMD Cup: Brøndby IF – AGF

19:12 KMD Cup: OB – Øens Hold

19:30 Fan Cup Finale

19:40 KMD Cup: Øens Hold – AaB

19:58 KMD Cup: OB – AGF

20:10 KMD Cup: AaB – Brøndby IF

20:28 KMD Cup: Øens Hold – AGF

20:40 KMD Cup: AaB – OB

20:58 KMD Cup: Brøndby IF – Øens Hold

21:10 KMD Cup: AGF – AaB

21:28 KMD Cup: OB – Brøndby IF

21:40 Future Stars Cup Finale

22:00 KMD Cup: Finale (2 x 7 minutter)

22:18 Pokaloverrækkelse

22:30 Tak for i dag

Der vil være fanafsnit til OB, AGF, AaB og Brøndby samt boder med mad og drikke. Der er af parkeringspladser ved Jyske Bank Arena, og der opfordres til, at man kommer i god tid.

Tv3+ sender direkte fra KMD Cup 18.30-22.30

Allerede som U17-spiller blev Julius Eskesen kåret som bedste spiller i årgangen ved Fyens Stiftstidendes indestævne. Foto: Robert Wengler
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Annonce