Annonce
Serie 1

Ø.B. deler point med B.67 i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Ø.B. hentede et enkelt point i søndagens kamp mod B.67.

Serie 1, pulje 1, Ø.B.-B.67 3-3 (3-1).

Ø.B. spillede på hjemmebane 3-3 mod B.67 og hentede dermed et enkelt point i søndagens kamp. Det uafgjorte resultat var det andet i træk og det andet i sæsonen for Ø.B. i Serie 1, pulje 1.

Ø.B.s mål blev scoret af Esben Krag Harding (18 og 40) og Ronni Nielsen (45). Efter hjemmekampen ligger Ø.B. nummer to med 11 point og en samlet målscore på 16-9 efter fem spillede kampe ud af 26. B.67 ligger nummer fire med otte point og en samlet målscore på 19-11.

B.67s Anes Hopovac (29), B.67s Berkay Sönmez (39), Ø.B.s Sobhi Saway (77) og B.67s Mikkel Damgaard Fredensborg Rasmussen (90) fik alle gule kort.

Ø.B.s træner har følgende kommentar: - Vi mødte et rigtig godt B67 mandskab, der havde masser af energi og fart. Vi kom bagud, men kom så fint med i kampen og bragte os foran 3-1, samtidigt med at de blev ramt af nogle udvisninger. Efter pausen startede vi egentligt okay, men de var farlige på omstillinger og scorede kort efter hinanden to flotte solomål. For den objektive tilskuer var det helt sikkert en chancerig og spændende kamp at følge. Selve det uafgjorte resultat var vel fair nok.

Ø.B.s næste kamp spilles fredag den 13. september kl. 19:00 på udebane mod OB, der ligger nummer 11 i rækken med seks point. B.67 skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Fjordager IF, der ligger nummer 12 i rækken med tre point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

112

Tyv gik efter værktøjet

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce