Annonce
Middelfart

Æstetik og interiør på Nytorv: Maiken åbner snart dørene for Noi Lu

Ud mod Havnegade på Nytorv 5 åbner snart butikken Noi Lu, som kommer til at sælge luksus interiør og indretning. Indehaveren Maiken Pedersen har høje forventninger. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.
Lægger man vejen forbi Nytorv 5 med facaden mod Havnegade, kan man snart købe luksuriøst og eksklusivt interiør og møbler, ifølge indehaveren af den nye butik Noi Lu.

Middelfart: Med direkte udsigt til vand og den Ny Lillebæltsbro rykker en ny butik snart ind på Nytorv 5. Her åbner Maiken Pedersen nemlig interiørforretningen Noi Lu, som ifølge Maiken Pedersen forhandler eksklusive elementer i et minimalistisk setup til kvalitetsbevidste kunder.

- Middelfart er en æstetisk by i sig selv. Og det, fornemmer jeg, afspejles i borgerne. Generelt virker middelfartere til at gå op i hjemmets udtryk, så jeg har en god fornemmelse, fortæller Maiken Pedersen.

Blå bog: Maiken Pedersen

Maiken Pedersen er 28 år og bosiddende i Middelfart med sin 4-årige datter, hvor hun er i gang med at åbne interiør-forretningen Noi Lu.

Maiken Pedersen er uddannet indenfor international handel og markedsføring.

Hun er opvokset i Fredericia og har tidligere boet i Norge og Island.

Maiken Pedersen lægger nyheder omkring Noi Lu ud på Instagram-profilen noilu_interiors.

Men hvornår dørene til Noi Lu åbner, ved indehaveren ikke med sikkerhed endnu. Hun krydser dog fingre for at kunne åbne i slutningen af uge 49.

Annonce

- Alting er usikkert lige nu grundet corona. Mange af produkterne er importeret, og jeg har ingen magt over leveringen af dem, så jeg er nødt til at være fleksibel, fortæller hun.

Selvom adressen på Noi Lu er Nytorv 5, skal man komme ind fra Havnegade, da den anden halvdel af butikken ud mod Nytorv tilhører Re-Love.

En enkeltmandsvirksomhed

Varerne, som kommer til at pryde hylderne i Noi Lu, er primært fra store internationale mærker, som ikke forhandles mange andre steder, oplyser Maiken Pedersen.

- Jeg vil gerne levere noget unikt, som man ikke kan få 1.000 andre steder. Og så er det ting, som jeg synes, er det lækreste af det lækreste, siger indehaveren af Noi Lu.

Butikken har intet lager, da det, der er i butikken, er det, som kan købes. Større møbelartikler bestilles direkte hjem ved leverandøren, og kunden tilpasser selv møblet, hvad angår materialer og mål.

Ud mod Havnegade på Nytorv 5 åbner snart butikken Noi Lu, som kommer til at sælge luksus interiør og indretning. Indehaveren Maiken Pedersen har høje forventninger. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

Maiken Pedersen ønsker at levere en nærværende service, hvor hun får mulighed for at danne relationer til sine kunder. Derfor består Noi Lu kun af en fysisk butik (og ikke en webshop), og det er altid Maiken Pedersen, som står i butikken.

- Jeg vil gerne forankre min butik i lokalsamfundet, så derfor er mit fokus på det fysiske møde med kunder, fortæller Maiken Pedersen.

Annonce

En omvendt idé

Ideen om at åbne sin egen interiørbutik opstod ifølge Maiken Pedersen lidt spontant. Det var ved et besøg i nabobutikken, Re-Love, hvor den ene indehaver, Kathja Kingo, tilbød Maiken Pedersen at leje lokalet.

- Det har altid været en drøm for mig at blive selvstændig. Da jeg så lokalet, begyndte idéen og visionen om en unik interiørbutik at tage form i mit hoved. Derfra gik det stærkt, fortæller Maiken Pedersen.

Og unik bliver butikken også i forbindelse med åbningstider. Noi Lu kommer nemlig til at have kortere åbningstider end resten af Middelfarts butikker. Så i ugens første fire dage har Noi Lu åbent fra 10 til 16. Fredag og lørdag har hun åbent som byens andre butikker.

Maiken Pedersen skal nemlig få hverdagen til at hænge sammen med sin datter, som hun er ene om i hverdagen - og som butikken i øvrigt er opkaldt efter.


Jeg vil gerne forankre min butik i lokalsamfundet, så derfor er mit fokus på det fysiske møde med kunder.

Maiken Pedersen, Noi Lu


Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Odense

Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Fyn

Hun brænder for det frivillige arbejde for udsatte mennesker: Derfor skal Sarwa Sharif være Årets Fynbo

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Erhverv

Michael droppede sit faste job for at lave en af verdens bedste whiskyer: Nu ligger den på lager til om otte år

Nordfyn

Telefonstorm på værkstedet: - Folk reagerer først, når Peter Tanev siger, at nu kommer vinteren

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

OB

Lars Høgh i sin bog om OB's bestyrelsesformand: Niels Thorborg tog mig aldrig over på sit hold

Odense For abonnenter

Manden med arret gør op med den voksne, der forgreb sig på ham som lille: Skriver "afskedsbrev til min pædofil"

Nyborg

Kraftig blæst: Vindfølsomme køretøjer forbydes på Storebæltsbroen

Annonce