Annonce
Nyborg

Ærgerligt nederlag til Ullerslev

Trods det at Ullerslev viste bedst form blev det Langeskov der løb med sejren søndag formiddag

Fodbold, Herre S2, 2013/2014, Pulje 2, Langeskov IF - SUB Ullerslev 3-1 (1-0)

Annonce

Søndag formiddag bød Langeskov IF Sub Ullerslevs serie 2-herrer velkommen på byens stadion. Det gjorde de ved hurtigt at vise, hvad de ville med kampen med en hurtig scoring. Men Sub svarede igen med en stribe veludviklede angreb, og som første halvleg skred frem, fik de bedre og bedre fat i spillet. Efter 25 minutter var udligningen ganske nær - men i stedet fik gæsterne fra Ullerslev få minutter efter udvist holdets målmand, Tommy Edelweiss, efter han - forholdsvis højrøstet - gav udtryk for at han følte sig uretfærdigt behandlet af dommeren efter en uoverensstemmelse med en modspiller.

Andenmålmanden kom på plads, kampen fortsatte og Sub fastholdt det offensive spil - dog uden det første til udligning inden pausen.

Syv minutter inde i anden halvleg gav et heldigt (og lidt overraskende) mål hjemmeholdet endnu bedre betingelser. 2-0 var stillingen, som Sub nu skulle forsøge at indhente - hvilket ikke var helt urealistisk med den kampånd og vilje, holdet viste. Men blot en enkelt gang lykkedes det for Ullerslev at komme på måltavlen - mens Langeskov endte på tre scoringer og dermed kunne glæde sig over den vundne kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce