Annonce
Sport

Ærgerlig Anne Mette Hansen: Nu må vi se, om vi kan stoppe Amorim

Anne Mette Hansen er måske den allerbedste kvindelige håndboldspiller i Danmark, men indtil videre har hun på ingen måde levet op til forventningerne ved VM-slutrunden i Japan. Taber Hansen & Co. onsdagens kamp mod Brasilien, er chancen for at komme videre i turneringen forpasset. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Til daglig er hun en af stjernerne i ungarske Györ, der er verdens stærkeste klubhold, men indtil videre har VM været en fuser for Anne Mette Hansen. Hun advarer mod en brasiliansk klubkammerat.

JAPAN - KUMAMOTO: Det er meget muligt, at Eduarda Amorim måske toppede karrieren for to-tre år siden, men den 33-årige brasilianer er nu stadig en af verdens allerbedste spillere

Nu gør hun det nok ikke alene, men sammen med resten af det brasilianske landshold kan Amorim onsdag sørge for, at Danmark ikke kommer videre fra den indledende gruppe ved VM i Japan.

- Forsvarsmæssigt er hun utrolig stærkt rent fysisk. Hun er virkelig en af de allerbedste.

De rosende ord kommer fra uheldige Anne Mette Hansen, der indtil videre slet ikke har fundet sit ellers vanligt høje niveau ved slutrunden.

Amorim og Hansen er til daglig holdkammeraterne i ungarske Györ, som den brasilianske stjerne har spillet for helt siden 2009.

- Hende skal vi virkelig have stor respekt for, men selvfølgelig har Brasilien også andre gode spillere, understreger Anne Mette Hansen, der altså indtil videre på ingen måde har ramt skiven i Japan.

- Det er jeg selvfølgelig enormt frustreret over. Det er klart. Jeg synes egentlig, at jeg prøver og prøver, men det lykkedes bare ikke.

Annonce

Presidents Cup - nej tak

Taber Danmark onsdagens kamp til Brasilien, er der ikke længere en chance for at komme videre til mellemrunden. Så hedder det til Presidents Cup, og det er bare den turnering, som absolut ingen har lyst til at være en del af.

- Det vil ikke være til at holde ud. Overhovedet ikke, men så lang tid at der stadig er en chance, tror vi selvfølgelig på det.

Eduarda Amorim var tilbage i 2015 med til at sikre Brasilien VM-guld. Derudover har hun hele fem gange vundet Champions League sammen med Györ.

Tilbage i 2014 blev hun kåret til verdens bedste håndboldspiller, men Brasilien er i den grad også presset i onsdagens kamp.

- De har heller ikke ramt det helt store. Vi er stadig 100 procent motiverede, og vi tror helt ærligt på, at tingene skal stadig kan nå at ændre sig. Det skal vi tro på, og det bør gøre forskellen.

- Og så vil jeg selvfølgelig også gerne selv rejse mig. Jeg må lægge de dårlige oplevelser bag mig sammen med mine holdkammerater. Andet er der ikke at gøre.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

OB

Fysikken sagde 70 minutter

Nordfyn For abonnenter

Lars og Mette har solgt deres to campingpladser på Nordfyn: - Det er sgu lidt som at sælge en baby

Annonce