Annonce
forside

Ærøsk par fortsætter Hotelkampen: Har købt hotel efter deltagelse i tv-dyst

Jacob Fuglsang Mikkelsen og Gertrud Hjelm Kongshøj.

Kunstner Jacob Fuglsang Mikkelsen, som er fra Ærø, og hans kæreste, Gertrud Hjelm Kongshøj, har efter deltagelse i TV-programmet "Hotelkampen" købt hus i Ærøskøbing, hvorfra de skal drive bed & breakfast.

Ærøskøbing: Gertrud Hjelm Kongshøj og Jacob Fuglsang, som arrangerer festivalen Ærø Dog Days i den kommende weekend, springer ud som hotelejere. Tirsdag fik de udleveret nøglerne til deres nye hjem i Nørregade 16, Ærøskøbing, som de i forbindelse med livsstilprogrammet "Hotelkampen" på TV2 Fri, som blev optaget i Ærøskøbing, har renoveret.

Foruden selv at bo i huset, som de har sat i stand som en ærøsk totalinstallation, skal de drive bed & breakfast fra adressen, når ilningerne fra Dog Days har fortaget sig og aktivitetsniveauet er faldet til lidt under stress.

Selv mener de, at efter at have klaret den ultimative IKEA-test - to måneders samarbejde i døgndrift, mens husrenoveringen og filmarbejdet stod på - er de klar til at forfølge kærligheden på Ærø - også selvom Gertrud stammer fra Ringkøbing og aldrig har prøvet ø-livet.

Før resultatet af Hotelkampen er offentliggjort på tv til efteråret, er parret forpligtet til ikke at afsløre vinderen eller vise hjemmet frem - bortset fra de kig, man kan få gennem vinduerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce