Annonce
forside

Ærøs Fremtid: Går til valg med ni kandidater på listen

Ærøs Fremtid har indtil videre ni kandidater på deres opstillingsliste til kommunalvalget 2017. På billedet her ses Bent Juul Sørensen og Inger-Marie Albertsen. Arkivfoto

På et opstillingsmøde onsdag aften blev ni kandidater valgt ind på Ærøs Fremtids liste. Øverst på listen er Bent Juul Sørensen.

Opdateret fredag den 16. juni klokken 8:38 med udtalelse fra Frank Thorsted.

Ærø: Omkring 20 var mødt op til Ærøs Fremtids opstillingsmøde på Vindeballe Kro onsdag aften, hvor ni kandidater blev valgt ind på kandidatlisten til kommunalvalget. Inger-Marie Albertsen, der sidder i kommunalbestyrelsen for Ærøs Fremtid, fortæller, at der på mødet var en rigtig god stemning, og at der var god opbakning til listens foreløbige partiprogram.

- Jeg synes, vi har fået nogle gode kandidater, og jeg er rigtig glad for, at kandidaterne bor forskellige steder på øen. På den måde repræsenterer vi hele øen, siger hun.

Partiets spidskandidat blev Bent Juul Sørensen, og han er også glad for, at så mange kandidater har valgt at stille op for Ærøs Fremtid.

- Vi er godt tilfredse med vores nye kandidater, og det var helt tydeligt på opstillingsmødet, at de er ivrige efter at komme i gang med arbejdet, siger han.

Nu skal listen i gang med at finpudse partiprogrammet, og det arbejde bliver de nye kandidater involveret i, fortæller spidskandidaten.

- Vi skal mødes inden sommerferien og slibe partiprogrammet til, siger han.

Ærøs Fremtids kandidater til kommunalvalget

1. Bent Juul Sørensen.2. Inger-Marie Albertsen.3. Morten Aunsborg.4. Birger D. Petersen.5. Lasse Kjærgaard Larsen.6. Hans Erik Grabow.7. Ole Gilberg.8. Frank Thorsted.9. Michael Lage Rasmussen.Listen er åben indtil udgangen af august.

- Jeg kan blive kandestøberen

På listen er der flere kandidater, som tidligere har været politisk aktive. Blandt andre Morten Aunsborg, der har siddet i Venstres bestyrelse, og Frank Thorsted, som tidligere på året annoncerede, at han stillede op for Liberal Alliance (LA).

Frank Thorsted er på ferie i udlandet i øjeblikket, men begrunder i en mail, hvorfor han valgte at forlade LA.

- Bestyrelsen i LA gled ud i sandt, og at vi blev enige om i trekløveren at vi ikke kunne bære LA på Ærø videre alene.

I mailen skriver Frank Thorsted også, at han gerne vil arbejde med børne- og ungeområdet.

- Det ligger mig meget på sinde at arbejde med børn og unge på Ærø. Jeg sidder i som formand for forældrebestyrelsen i Mopælappen (børnehaven i Marstal, red.), og mit mål er at gøre Ærø til Danmarks mest attrative sted for børnefamilier, skriver han i mailen.

Også Michael Lage Rasmussen har en politisk fortid, idet han etablerede sin egen liste, Åbenhedslisten, ved sidste kommunalvalg.

- Jeg fylder 59 i år, og føler, at jeg er blevet for gammel til at stille op med min egen liste. Jeg har valgt at gå med Ærøs Fremtid, fordi jeg kan stå inde for deres politik. Da jeg er blevet nummer ni på kandidatlisten, regner jeg ikke med at blive valgt ind, men jeg kan blive kandestøberen. Ham, der trækker i trådene. Jeg har et meget godt øre på vandrørene, og kan den vej rundt komme med indspark, siger Michael Rasmussen, der fik små 60 personlige stemmer ved seneste kommunalvalg.

Det er ikke for sent at melde sit kandidatur til Ærøs Fremtid, siger Bent Juul Sørensen, idet listen først lukkes i slutningen af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce