Annonce
Sydfyn

Ærøs eneste diskotek åbner: - Vi er som køer, der skal på græs

Nick Brammer og de ansatte på Miss Sophy glæder sig til at kunne slå dørene op igen. Foto: Cecilie Damgaard Boeriths
Natklubber må åbne fra 1. september, lyder det i den genåbningsaftale, der blev indgået 10. juni. Beslutningen kommer de festglade ærøboer til gode, for natklubben Miss Sophy i Marstal er nemlig klar til at slå dørene op igen.

Marstal: Når kalenderen siger 1. september, bliver det igen muligt for Ærøs natteravne at komme ud og slå sig løs i byen, for natklubben Miss Sophy i Marstal kan efter over et års nedlukning endelig byde velkommen igen. Det sker efter, at en ny genåbningsaftale blev indgået den 10. juni.

- Vi har savnet alle de festglade unge mennesker, og mit personale står jo som køer, der skal på græs for første gang. De er så klar til at komme i gang igen. Havde de sagt, at vi måtte åbne på fredag, havde vi gjort det, siger Nick Brammer, ejer af Miss Sophy.

Selvom natklubejeren og de ansatte glæder sig over nyheden, vil de først rigtig tro på det, når de rent faktisk står med et fyldt dansegulv.

Annonce

- Vi har valgt at stikke en finger i jorden og se, om det rent faktisk bliver 1. september. Der er ikke kun lyspunkter, når man hører, hvordan det er gået i resten af Europa, når de har åbnet landene op, men hvis vi får lov at åbne, åbner vi selvfølgelig, siger Nick Brammer.

Klub i nye klæder

Natklubben har haft lukket siden starten af marts 2020 og valgte endda frivilligt at lukke ned en uge førend nødvendigt.

- Der skulle ikke komme noget fra os rent smittemæssigt, siger Nick Brammer.


Vi har savnet alle de festglade unge mennesker, og mit personale står jo som køer, der skal på græs for første gang. De er så klar til at komme i gang igen. Havde de sagt, at vi måtte åbne på fredag, havde vi gjort det.

Nick Brammer, ejer af Miss Sophy


Hos Miss Sophy har de udnyttet tiden til at få ordnet de ting, som ikke er mulige at nå fra weekend til weekend. Det betyder, at natklubben har fået den helt store tur med nymalet facade og friske gulvtæpper.

- Vi har haft rig mulighed for at investere nogle penge i bygningen, så den er klar og imødekommende igen, når vi åbner op. Det eneste, vi mangler, er at få fyldt frisk øl og sodavand på lageret, så er vi køreklar, lyder det fra natklubejeren.

Når diskotekerne åbner op igen, skal gæsterne fremvise coronapas, men Nick Brammer er bekymret for, om det er nok til at undgå smitte.

- Den eneste tanke, jeg står tilbage med, er, hvad nu hvis ikke alle er vaccineret, og der stadig er smitte i omløb, så står vi og får det pustet lige i hovedet. Så ved jeg godt, at vi skal tjekke coronapas, hvilket er fint, men det bliver jo noget mere besværligt,  siger Nick Brammer.

Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Odense For abonnenter

Hjertelæge har prædiket førstehjælp i mange år: - Folk har bare en forestilling om, at hjertestop ikke rammer dem.

Annonce