Annonce
Erhverv

Ærø Whisky får en ny partner og medejer

Peter Fröhlich bliver medejer af Ærø Whisky. Foto: privat
Peter Fröhlich bliver medejer af Ærø Whisky. Hans opgave bliver at styrke den ærøske whiskys position i markedet, mens grundlægger Michael Nielsen fremover skal koncentrere sig om at udvikle selve produktet.

Ærø: Ærø Whisky har fået en ny medejer. Reklamemanden Peter Fröhlich har investeret i selskabet og bliver 1. februar ligeværdig partner sammen med stifter og ejer Michael Nielsen. Det skriver Ærø Whisky i en pressemeddelelse.

Ærø Whisky A/S blev stiftet i 2013 af Michael Nielsen fra Søby. Aktieselskabet har i dag en professionel bestyrelse og en ejerkreds af både store og små virksomheder samt en del private investorer, og den ærøske whisky er ifølge selskabet ved at blive en eftertragtet vare ikke kun i Danmark men også i udlandet.

Michael Nielsen har indtil nu stået for al produktion samt drift og markedsføring sammen med en enkelt medarbejder.

- Af den grund har Michael søgt efter en ligeværdig partner, der kunne bidrage til den daglige drift og særligt styrke fortællingen om virksomhedens historie og produkt, hedder det i pressemeddelelsen.

Valget faldt på Peter Fröhlich, som har en lang erfaring fra reklamebranchen. Hans opgave bliver især at styrke Ærø Whiskys position i markedet, mens Michael Nielsen skal koncentrere sig om at skabe et produkt af høj kvalitet.

- Michael og Peter er dermed ligeværdige partnere og glæder sig begge til at skabe Danmarks og måske verdens bedste whisky, lyder det.

Peter Fröhlich er flyttet til Ærø for snart tre år siden med sin kone, Mette, og sine tre børn. Han er oprindeligt fra Mors og har boet mange år i København, hvor han har arbejdet med reklame og branding.

Annonce
Grundlægger af Ærø Whisky Michael Nielsen får nu en medejer i form af Peter Fröhlich. Arkivfoto: Andrea Bisgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Kerteminde For abonnenter

Gense hele borgermødet: Er byggeriet på Nordre Havnekaj en rigmands-ghetto eller en gave til byen?

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce