Annonce
Sydfyn

Ærø Søredningsforening i aktion: Nødstedt Marstal-fisker fik hjælp

En Marstalfisker havde bøvl med kølevandet og måtte derfor onsdag formiddag hjælpes i land. Foto: Ærø Søredningsforening

Ærø: Selvom den helt store sejlersæson nok må siges at være overstået, kan der stadig være god brug for en hurtig udrykning fra Ærøs egen, privavatdrevne søredningstjeneste, Ærø Søredningsforening.

Og onsdag formiddag var de atter i aktion, da foreningen klokken 11 blev kontaktet af en fisker fra Marstal, der var kommet i problemer seks sømil sydvest for Eriks Hale.

Fiskeren kunne melde, at han manglede køling på motoren, og derfor ikke kunne komme i land.

20 minutter efter var Erria Rescue i vandet og på vej ud mod den nødstedte, der hurtigt blev lokaliseret og taget med på slæb tilbage til Marstal, hvor reparatøren stod klar til at tage motoren under kærlig behandling.

- Der har været forholdsvis ro på den seneste tid, men vi har da et par gange været på vej ud, men er så kaldt tilbage, da dem, vi har skullet ud til, selv har løst problemerne. Det kunne ham her så ikke. Men det er jo så til gengæld rart, at vi på den her måde kan hjælpe en lokal fisker - en af vores egne - det var jo på en måde også det, der var idéen med redningstjenesten, lyder det fra Ærø Søredningsforenings formand Erik Bjørn Sørensen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce