Annonce
Læserbrev

Ældre. Ansvaret placeres nedad i hierarkiet

Læserbrev: I snart mange læserbreve har vi kunnet læse om Bjarne Hilmerssons klarlæggelse af store mangler på ældreområdet. Og jeg er enig, og tak for det Bjarne.

Imidlertid savner jeg i allerhøjeste grad initiativer fra Bjarne Hilmersson og ikke mindst ældrerådet, som kan rette op på de mange kritisable forhold på ældreområdet og især i forhold til de svageste ældre.

Men det er ikke alene i Odense, at det halter gevaldigt, men eksempelvis også i Aarhus, hvor det er kørt helt af sporet med den ene skandalesag efter den anden.

Bliver der rettet ind i den øverste ledelse med det overordnede ansvar og også de største, næsten fyrstelige lønninger, som langtfra nærmer sig et niveau som en folkepension, udbetalt efter skat? Nej.

Ledelsen skjuler sig og skyder skylden på det knoklende personale, som skal få enderne til at holde sammen.

Trist konstatering af såkaldt ansvar: Placeres nedad i hierakiet/systemet. Med andre ord øverste ledelses ansvarsforflygtigelse. En skat betalt livet igennem med en berettiget forventning om at blive serviceret på rimeligt niveau, når man bliver gammel, kan en ældre ikke regne ret meget med.

Fordi vi er blevet til ældrebyrden uden respekt for det enkelte individ.

Jeg kunne ønske, at en kæmpe organisation som Ældre Sagen sætter politikerne stolen for døren med en klar besked om, at årevis nedskæringer på ældreområdet totalt ødelægger livskvaliteten for de svageste ældre, der i deres sidste leveår har brug for kærlig pleje og omsorg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

40-årig anholdt efter skuddrama: Mistænkt for at have spillet en rolle ved Paludan-demonstration

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Odense

Odense vil også være CO2-neutral: I Aarhus og København er biltrafikken smertensbarnet

Annonce