Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ægtepar vandt tre millioner: Gik tur med kuponen i pengekat på maven

Parret fra Faaborg-Midtfyn blev Lotto-millionær nummer 3522, oplyser Danske Spil. Arkivfoto: Michael Bager
Ægteparret, der ønsker at være anonyme, havde købt deres kupon hos Walthers Kiosk i Mellemgade.

Faaborg: Et pensioneret ægtepar fra Faaborg-Midtfyn Kommune måtte gnide øjnene en ekstra gang, da de for nyligt som vanligt sad klar ved computeren for at tjekke Lotto-tallene fra trækningen aftenen før. Men den var god nok. Der var gevinst - et stor en af slagsen. De havde vundet 3.000.000 kroner.

- Vi har spillet med i virkelig mange år. Vi køber altid en kupon hver, og engang imellem køber vi også en til deling. Det er blevet en hyggelig tradition, at vi sidder der om søndagen og tjekker vores kuponer. Inden da får vi en lille snak om, hvad vi hver især ville gøre med pengene. Altså, det er jo lidt fjollet, for de ender jo i den fælles kasse. Men vi ser det lidt ligesom et spil. Det er bare aldrig sket før, at der har været et vinder, fortæller den kvindelige halvdel af parret i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Hun er i tresserne og vil gerne være anonym, oplyses det.

Vinderkuponen havde parret købt fælles.

- Det betyder simpelthen så meget for os. Vi går stadig rundt og er helt paf. Det er meget overvældende, siger parret, der i følge pressemeddelelsen har været igennem flere år med sygdom og økonomiske nedture.

Annonce

Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk nu, hvis huset pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet.

Lotto-vinderne

Bange for at forlade hjemmet

Der gik dog lige lidt tid, fra parret havde opdaget, at de stod med en vinderkupon, til de kunne få den i sikkerhed i banken.

- Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk nu, hvis huset pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet. Vi endte med at finde sådan en gammel pengekat, man kan gemme indenunder tøjet. Der puttede vi den i, så vi kunne komme ud og gå en tur. Man tænker jo de skøreste tanker, for selvfølgelig begynder ens hus jo ikke at brænde, siger parret.

De har to børn, som også kommer til at nyde godt at forældrenes store gevinst.

Parret har længe ønsket at flytte til noget mindre og nyere byggeri, så der ikke er så meget at holde.

- Så pengene kom simpelthen på det mest perfekte tidspunkt. Vi overvejer også, om vi skal skifte bilen ud. Men altså, vi har så mange muligheder nu og behøver ikke længere tænke over, hvordan vores økonomi ser ud i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce