Annonce
Middelfart

Kendt grill på Brovejen: Ægtepar overlader roret til yngre ansigt

Efter 12 år bag disken i T-Grillen på Brovejen overlader Lone og Flemming Barfoed 1. oktober roret til den 47-årige kok og serviceøkonom Trine Rasmussen. Foto: Søren Gottwald
Trine Rasmussen disker op med dagens ret og andre fornyelser, når hun 1. oktober rykker ind i T-Grillen.
Annonce

Middelfart: Lone og Flemming Barfoed fra Gamborg overlader nu efter 12 år bag disken i T-Grillen ved siden af Rema 1000 på Brovejen i Middelfart roret til den 47-årige kok og serviceøkonom Trine Rasmussen. Hun overtager forpagtningen 1.  oktober og sætter allerede fra dag ét sit eget præg på stedet med dagens hjemmelavede ret til 70 kroner.

Trine Rasmussen har blandt andet tidligere stået for kantinen hos Catering Engros på Langelandsvej, nu Dagrofa Foodservice. Hun var desuden med under sin bror Rasmus Jørgensens opstart af Café Razz. Hun bor i dag i Asperup og kommer aktuelt fra et job som sælger indenfor fødevarebranchen.

Den nye ejer fortsætter med det gængse udvalg af grillmad og smørrebrød. Med hendes faglige baggrund kan hun dog ikke lade være med at foretage forskellige opgraderinger af retterne. Eksempelvis tilføjer hun grillens stjerneskud en dampet filet, som hun mener hører sig et rigtigt stjerneskud til. Hun fortæller, at hun også vil have ekstra fokus på kvalitet, når det gælder råvarer som kød og grønt.

- Jeg håber så, kunderne kan smage forskellen og er villige til at betale lidt ekstra, som for eksempel  stjerneskuddet der stiger 20 kroner og lander på 110 kroner, fortæller Trine Rasmussen.

Annonce

Valgt blandt over 40 interesserede

Hun har i længere tid været på udkik efter et eksisterende spisested eller lokaler til at starte sit eget i. Hun var derfor en af de over 40, som reflekterede på Lone og Flemming Barfoeds Facebook-opslag, hvor de søgte en ny forpagter.

- Vi valgte Trine, fordi hun både ar den praktiske erfaring og faglige baggrund, der skal til. Hun kommer samtidig med en god og ungdommelig energi, fortæller Flemmng Barfoed og nævner netop energi som årsag til, at han og hustruen har valgt at stoppe.

Den er blevet drænet under kampen for at få omsætningen op igen efter de to år med lukning af Lillebæltsbroen, hvor grillens omsætning faldt med 50 procent. Bedst som grillen var tilbage i fulde omdrejninger i det tidlige forår, kom coronakrisen og halverede omsætningen igen.

- Med vores alder magter vi simpelthen ikke turen op ad bakke igen, forklarer 64-årige Lone Barfoed, der altid har stået for driften, mens hendes otte år yngre mand har været ansat på fuld tid på bryggeriet i Fredericia.

T-Grillen, der oprindelig hed Tivoligrillen men ændrede navn på grund af et årligt royalty  krav fra Tivoli på 90.000 kroner, holder lukket de sidste tre dage i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce