Annonce
Assens

Æblefestival: Aktiviteter over hele kommunen

Under Æblefestivalen er der aktiviteter flere steder i Assens Kommune i uge 41 og uge 42. Arkivfoto: Laust Jordal
Annonce

Assens: Foruden aktiviteter i Assens by, så sker der også meget mere under Æblefestivalen i Assens Kommune i uge 41 og uge 42 rundt omkring. Her får du et udpluk fra "træet".

Tirsdag 6. oktober er der æbleskattejagt i Voldtofte på Bjørnemosegård kl. 10 for børn. Adressen er Voldtoftevej 10 i Glamsbjerg.

Fredag 12. oktober kl. 16 holder Danish Outdoor cider-kursus i Tommerup Stationsby, hvor du kan medbringe dine egne æbler, så de kan blive presset til most. På kurset giver mikrobrygger Klaus Ankerstjerne Eriksen tips. Adressen er: Tallerupgård, Tallerup Álle 10 i Tommerup St. Pris: 650 kr.

Hos Vestfyns Hjemstavnsforening vil der blive vist historiske æblesorter og fortalt. Der vil være aktiviteter for både børn og voksne. Det er onsdag 17. oktober på Hjemstavnsgården i Gummerup. Samme dag er der hos Strandbyladen ved Haarby, Strandbyvej 30, kl. 11-12 (og kl. 13-14) mulighed for at lave et ikon-inspireret æblekunstværk på et lille lærred. Det står Louise Skræp for. Det er for voksne og børn fra otte år. Pris: 75 kr. pr. værk. Der er også kl. 12-13 (og kl. 14.15) ølsmagning og fortælling om hobbybryg ved Brian Skræp, Skræp Bryghus samt åben café kl. 11-15.

Der er "fyraftenshave" på Kærvangen 5 i Turup. Her ligger Det Gamle Gartneri (tidligere gartneriet Rosenfryd). Det er fredag 19. oktober kl. 17. Der er også fyraftenshave 12. oktober kl. 17 på Hesselbjergvej 18 i Glamsbjerg.

Lørdag 20. oktober er der cider-konkurrence på Magtennbølle Sulelænge. Adressen er Magtenbøllevej 94 i Vissenbjerg. Der er et deltagergebyr på 100 kr. pr. cider.

Mere om aktiviteter, tid, sted, priser og info finder du på Æblefestivalens hjemmeside, aeblefestivalassens.dk, hvor du også kan få at vide, hvordan du tilmelder dig årets æblekagekonkurrence. Det er senest 15. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Annonce