Annonce
Faaborg-Midtfyn

Årslev: Camp Pol holder åbent hus

Årslev: Aktivitetsstedet for tidligere udsendte Camp Pol holder åbent hus lørdag 25. januar kl. 13-16 på Polymeren i Årslev.

Anledningen er et ønske om, at gentænke mødestedet for tidligere udsendte, som har haft til huse på Polymeren de seneste år.

- Der er brug for nye ideer og flere frivillige kræfter, der kan forme Camp Pol og gøre det til et attraktivt sted for den store gruppe af tidligere udsendte, som bor i Faaborg-Midtfyn Kommune og på resten af Fyn, siger Søren Isaksen, der til dagligt fungerer som frivillig tovholder for Camp Pol.

Håbet er, at mange kigger forbi og fortæller, hvad Camp Pol skal kunne. Ikke kun soldater, men også andre udsendte i statens tjeneste og udsendte fra NGO’er er mere end velkommen.

Arrangementet starter med en let frokost. Tilmelding er nødvendig på camppol6910@gmail.com.

Efter frokosten fortæller Anders Valentin Johansen om ideerne til et "revitaliseret" Camp Pol.

Tina Kryger Mondrup fra Faaborg-Midtfyn Kommune fortæller om projekt "Ud i naturen – ind i fællesskabet" som de kommende år gennemføres med afsæt i blandt andet Polymeren.

Endelig vil en repræsentant for kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune fortælle om kommunens veteranstrategi, der blev vedtaget i slutningen af 2019.

Afslutningsvis er der kaffe og te og mulighed for at få en rundvisning på Polymeren.

Fra februar holdes der åbent hver anden torsdag i Camp Pol - første gang 6. februar kl. 18-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod hende

Leder For abonnenter

Parkering på fortove: Helt ærligt, vi er jo ikke Sverige

Lov er lov, og lov skal holdes, og derfor er vi på denne plads normalt stærke tilhængere af at overholde loven. For landets love, regler, forordninger, cirkulærer, rammer og aftaler er med til at skabe et samfund, hvor alle er stillet ens, uanset økonomisk, aldersmæssig, social, politisk, seksuel eller trosmæssig baggrund og orientering. Alligevel vil vi gøre en undtagelse i sagen om de rigide parkeringsregler, der omtales i avisen i dag. Regler, der gør, at en flyttemand ikke kan parkere sin flyttebil uden for den ejendom i et par timer, mens han bærer sofaer, lænestole og køkkengrej i flyttekasser ud i den ventende bil. Regler, der gør, at en vvs'er ikke kan parkere sin varevogn på et fortov for at løse et akut opstået problem med et lækkende vandrør i en etageejendom. Det er ganske enkelt for stift, for rigidt, for drakonisk. Danmark er et regelsamfund, og hurra for det. Men vi er ikke Sverige. Og vi skal have plads til, at vi også kan bo og leve i vores egne byer. Derfor skal en håndværker selvfølgelig kunne foretage en midlertidig parkering på et fortov uden at skulle frygte en parkeringsbøde. Det er klart, at vores gader og stræder ikke må ende i det rene kaos med biler parkeret på syditaliensk manér; på kryds og på tværs og på langs. Derfor skal vvs'eren, flyttemanden og tømreren parkere med den yderste omhu og omtanke, så han ikke er med til at skabe farlige situationer i trafikken, når gående eller cyklende skal udenom den parkerede lastvogn. Man kan mene, at håndværkere, flyttemænd og andre, der føler trang til at parkere på et fortov i en snæver vending, blot kan vælge lovlydighedens vej og anmode kommunen om en midlertidig parkeringstilladelse. Men helt ærligt: Hvor bureaukratisk kan verden blive? Lykkeligvis udviser mange parkeringsvagter allerede i dag konduite og sund fornuft i disse situationer og undgår at uddele bøder. Det er klogt og bestemt et eksempel til efterfølgelse. For helt ærligt. En flyttebil på et fortov skal der altså være plads til. Også selv om lov er lov.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

Frederik Barfoed: - Når det skal gå stærkt, kan vi være nødt til at parkere på fortovet

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce