Annonce
Nyborg

Politi melder ud om dødsulykke i børnehave: En tragisk, hændelig ulykke kostede treårig dreng livet

En treårig dreng mistede onsdag i sidste uge livet efter en alvorlig ulykke i børnehaven Myretuen i Ullerslev. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Efter knap en uges efterforskning har politiet nu fundet ud af, hvad der skete med den treårige dreng, der mistede livet på legepladsen i børnehaven Myretuen i Ullerslev.

Artiklen er opdateret med en kommentar fra borgmester Kenneth Muhs (V).

Ullerslev: Det var en tragisk, hændelig ulykke, som gjorde, at en treårig dreng i sidste uge mistede livet i børnehaven Myretuen i Ullerslev.

Det oplyser Fyns Politi tirsdag middag i en pressemeddelelse.

Annonce

"Efterforskningen har vist, at der er tale om en meget tragisk hændelig ulykke, som ingen strafferetlig kan drages til ansvar for," lyder det i pressemeddelelsen.

Men hvad den præcise årsag til ulykken er, oplyser Fyns Politi ikke i pressemeddelelsen.

Det er afgørende, at vi hjælper alle videre gennem denne tragiske ulykke.

Kenneth Muhs (V), borgmester

Politiet oplyser derudover, at de pårørende er underrettet samt, at man ikke har yderligere oplysninger eller kommentar til sagen.

Hos Nyborg Kommune giver borgmester Kenneth Muhs (V) udtryk for, at kommunen nu fokuserer på at hjælpe personale, børn og forældre videre efter ulykken.

- Vi tager politiets konklusion til efterretning. Vores fokus er på at hjælpe familien, børn, forældre og medarbejdere omkring Myretuen bedst muligt videre. Derfor fortsætter vi indsatsen med psykologer og kriseberedskab. Det er afgørende, at vi hjælper alle videre gennem denne tragiske ulykke, lyder det i et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende.

Indtil nu har politiet ikke villet udtale sig i sagen med henvisning til, at den fortsat var under efterforskning for at finde ud, hvad der skete den pågældende dag.

På dagen kunne Fyns Politi kun oplyse, at ulykken var sket på naturbørnehavens legeplads, og at der var blevet ydet førstehjælp til drengen, som efterfølgende blev kørt til behandling på OUH.

Der var dog intet, som tydede på, at der lå en bevidst handling eller uagtsomhed bag ulykken. Derudover afviste kommunen allerede torsdag, at ulykken kunne skyldes mangelfuld vedligeholdelse af og eftersyn med legeredskaberne i børnehaven.

På selve ulykkesdagen var der krisepsykologer til stede i børnehaven, som hjalp personalet, mens ledelsen den efterfølgende dag også stod til rådighed for forældre, der havde brug for en samtale.

Annonce
Odense For abonnenter

Rekordresultat i gourmetrestaurant: - Vi har været dygtige, vi har haft rigtig mange gæster

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Mug på væggene, fugtplamager og skimmelvækst: Staten sælger nedslidte ejendomme, efter 100.000 træer er plantet i området

Sydfyn For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Middelfart

Ejby manglede en tradition - nu står frivillige sammen om at skabe den

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Nyborg

Har lige åbnet med take away: Nu ryger skiltet i Facaderådet

Odense For abonnenter

21-årig sprang om på bagsædet under kørsel: Kørte ind i politibil

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Odense For abonnenter

Madanmeldelse: Et brag af en aften HOS Hemme og Spolum

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Kerteminde

Ny runde hærværk mod biler i midtbyen: Nogen har set sig gal på sidespejle

Odense For abonnenter

Søren Lundgaard købte hus i 2013, og letbanen blev brugt som salgsargument: - Jeg tænkte bare, 'det bliver pissegodt for vores huspris'

Assens

Hans på en vild mission: Han kører Fyn rundt på et døgn - og den gamle knallert fra 1974 ville ikke starte

Annonce