Annonce
Sport

Århus Håndbold mister sin anfører

Aarhus Håndbolds Mads Lind, i lørdags i ligakampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i Aarhus.

Den århusianske håndboldklub og Mads Lind skilles efter denne sæson, når stregspilleren stopper karrieren.

Århus Håndbold mister fra næste sæson en kulturbærer gennem det seneste årti, når anfører Mads Lind indstiller karrieren.

34-årige Mads Lind har spillet 321 kampe og scoret 850 mål for den århusianske håndboldklub - begge dele er klubrekord.

- Jeg trænger ganske enkelt til at prøve noget helt andet i mit liv. Jeg har været privilegeret og har haft en fantastisk tid på håndboldbanen, men nu er det tid til at give plads til andet i livet, siger Mads Lind i en pressemeddelelse.

Den rutinerede stregspiller, der også gør det stærkt i forsvaret, har brugt lang tid på at overveje sin beslutning.

- Jeg har tænkt meget over det og startede allerede sidste år en proces om at finde det rigtige tidspunkt at stoppe på.

- Jeg er glad for at have taget beslutningen, mens det stadig er sjovt at spille. Jeg kan mærke på mig selv, at det er det rigtige, og jeg er helt sikker på, at min krop er taknemmelig for beslutningen, siger Lind.

Mads Lind var i 2012 med til at gøre Århus Håndbold til dansk pokalmester. Derudover er det blevet til en sølv- og bronzemedalje i Boxer Herre Ligaen samt en Super Cup-titel.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Politiet: Giv os flere tip om Mark

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Annonce