Annonce
Sport

Århus Håndbold henter rekordtopscorer hjem fra Paris

Robert Gunnarsson vender hjem til Århus Håndbold fra næste sæson efter 11 år i udlandet.

Robert Gunnarsson skifter fra PSG Handball og hjem til Århus Håndbold, som han forlod for 11 år siden.<br />

Århus Håndbold har oprustet på stregpositionen til den kommende sæsonen, og det er en gammel kending, der vender hjem efter 11 år i udlandet.

Den islandske landsholdsspiller Robert Gunnarsson har skrevet en toårig aftale gældende fra sommer med håndboldklubben fra smilets by.

Siden skiftet til tysk håndbold i 2005 har Gunnarsson repræsenteret Gummersbach, Rhein-Neckar Löwen og senest Paris Saint-Germain Handball, hvor han er i gang med sin fjerde sæson i selskab med blandt andre Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard.

- Vi er meget stolte over, at det er lykkedes os at tiltrække en spiller af Roberts format til Århus Håndbold, lyder det fra direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen, i en pressemeddelelse.

- Robert har gennem de seneste sæsoner - og senest under EM i Polen - demonstreret, at han stadig hører til blandt verdens bedste stregspillere. Og han vil med sine mange kvaliteter både på og uden for banen give vores hold et ekstraordinært løft i den kommende sæson.

I sæsonen 2004/2005 spillede Robert Gunnarsson en fantastisk sæson for Århus, da han med hele 241 mål blev ligatopscorer.

Det gav ham titlen som årets spiller samt en rekord for flest scorede mål i en sæson i herreligaen, der endnu ikke er blevet slået.

Den 35-årige stregspiller er glad for, at han kan få den afslutning på karrieren, som han altid har drømt om.

- Jeg har med jævne mellemrum savnet Danmark og Aarhus. Efter lang tid i udlandet, syv år i Tyskland og fire år i Paris, er det nu tid til at tage hjem. Jeg har altid ønsket at slutte karrieren i Aarhus, og nu er det lykkedes at få en aftale, siger Gunnarsson til jp.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce