Annonce
Faaborg-Midtfyn

Årets revykage er ved at blive bagt i Horne

Dronningen - i skikkelse af Vips Brems - kommer i år til Horne-revyen for at få nogle tips til livet som enke. Arkivfoto: Jens Wognsen

Billetsalget er i fuld gang til det, der muligvis bliver den bedste Horne-revy nogensinde, lyder det fra instruktør Marianne Tjørnehøj.

Horne: Vil borgmester Hans Stavnsager mon dukke op til genindvielsen af Hornes flagalle? Overvejer storbønderne Hanne og Niels Stentebjerg virkelig at gå over til økologisk drift? Og hvem er egentlig den mest sexede mand i Horne? Disse og mange andre vigtige spørgsmål får man svar på, hvis man løser billet til årets revy i Horne.

Revyinstruktør Marianne Tjørnehøj, der for niende år i træk skal styre løjerne både bag og på scenen, er ikke nervøs for at bukke under for forventnings-presset.

- Vi har forrygende travlt med at øve, fordi vi har lidt mindre tid, end vi plejer, men og vi kommer til at være så klar, og det bliver en forrygende revy også i år. Det kan jeg godt love allerede nu, siger hun.

Revyen vil blandt andet beskæftige sig lidt med normalitetsbegrebet - hvem er det egentlig, der er de normale? - og så er der et meget lokalt bud på, hvordan myndighederne bør håndtere hvidvaskskandalerne.

Donald Trump, der ellers har været fast gæst i Hornerevyen, siden han blev præsident, har i år alt for travlt med at banke latinoer og demokrater på plads.

- Men dronningen kunne heller ikke lade os være i fred i år. Hun er jo blevet enke og har brug for nogle input til, hvordan man håndterer det, fortæller Marianne Tjørnehøj.

Annonce

Kun otte på scenen

Revyen i Horne har kørt uden stop i 43 år efterhånden, og den er en af de begivenheder, der samler byen. Forestillingerne plejer at være helt udsolgt, og det forventer formanden for forsamlingshuset, Carsten Lorenzen, også sker i år.

- Vi har fået en kæmpe opbakning i de senere år, og den bølge tænker jeg bare, at vi rider videre på, siger han.

På skuespillersiden er det lutter kendte ansigter i forhold til tidligere. De otte på scenen er Inge Henriksen, Dorthe Barber, Marianne Tjørnehøj (instruktør), Vips Brems, Jens Lehrmann, Pavo Ahvo, Thomas Ingemansen samt Jakob Jakobsen.

Maden leveres ligesom sidste år af Frk. Jensen fra Faaborg.

Der er fire forestillinger. Premiere og forpremiere er lørdag den 26. januar, og der er forestillinger både den 1. og 2. februar. Biletter, der inkluderer festmiddag og forestilling, sælges hos Spar-købmanden for 295 kroner stykket.

Overskuddet fra revyen går som sædvanlig ubeskåret til driften af forsamlingshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Annonce