Annonce
Erhverv

Årets nordfynske virksomhed fundet: Massiv vækst i  højteknologisk familievirksomhed

Første generation i Compusoft, Lene og Thomas, flankeret af sønnerne (øverst fra venstre) Simon, Casper og Lasse. Foto: Foto: Dorthe Wolff
Compusoft, beliggende ved Søndersø, løb med hæderen som årets nordfynske virksomhed, da Nordfyns Erhverv og Turisme torsdag holdt generalforsamling.

Søndersø: Der var ingen tvivl, da bestyrelsen i Nordfyns Erhverv og Turisme skulle finde Årets Virksomhed på Nordfyn.

I et stærkt kandidatfelt faldt valget på familie- og Søndersøvirksomheden Compusoft. Bestyrelsesformand Jimmy Rasmussen begrundede valget med evnen til konstant at udvikle, skabe overskud og vokse på eksportmarkederne.

Som Thomas Traberg-Larsen, der startede virksomheden i 1987, fortalte, da avisen sidst i april lavede stor historie med det succesrige familieforetagende:

Annonce


Vi vækster meget i udlandet, især i Tyskland og Sverige, hvor vi betjener omkring 200 campingpladser. Og så har vi en stor del af de danske campingpladser.

Thomas Traberg-Larsen, startede Compusoft i 1987


- Vi vækster meget i udlandet, især i Tyskland og Sverige, hvor vi betjener omkring 200 campingpladser. Og så har vi en stor del af de danske campingpladser.

Compusoft er en højteknologisk virksomhed, der både leverer hardware og software løsninger til deres kunder. Kunderne er i høj grad inden for turisme, attraktioner og svømmehaller. Det handler om adgangs, betalings, booking, kapacitetsstyringssystemer. I øjeblikket er virksomheden eksempelvis ved at lave løsninger til Rosenborg Slot, Amalienborg Slot og Koldinghus.

Mere i vente

Marinaer er også et område, der fylder meget. Her kan der automatiseres så meget ved hjælp af Compusofts systemer, at de kan køre helt uden bemanding. Virksomheden oplever massiv vækst, og det gælder ikke mindst på eksportmarkederne. Det er primært i Skandinavien, men også i det øvrige Europa.

Det svenske campingdynasti First Camp, der jo også er kommet til Nordfyn, bruger Compusoft teknologi til at understøtte hele deres digitale platform. Det har betydet en fordobling af online bookninger på bare et år.

Fremtiden tegner godt. Der forventes en ikke ubetydelig vækst de kommende år.

Siden den spæde start er virksomheden vokset støt, og i dag beskæftiger den 37 medarbejdere, heriblandt sønnerne Simon, Casper og Lasse, som også er trådt ind i virksomheden.

Årets virksomhed

Årets Virksomhed på Nordfyn de seneste 10 år:

2020 Compusoft.

2019 House Nordic ApS.

2018 Wencon.

2017 REA Automatdrejning ApS.

2016 Scandrums A/S.

2015 JUTEK.

2014 Højgård Hestehospital.

2013 Hasmark Strand Camping.

2012 REA Automatdrejning ApS.

2011 Nordfrim A/S.

De øvrige nominerede til Årets Virksomhed var Bogense Plast og DK Plant. Årets iværksætter blev Dorthe Bomann fra Den Gode Historie. Hun sprang fra et klassisk job som journalist til at blive selvstændig historiefortæller med vægt på at hjælpe virksomheder med branding og markedsføring med brug af journalistiske værktøjer.

Arbejdsmarkedsprisen går til en virksomhed, der er rummelig og tager et socialt ansvar. Her var det sædvanen tro Kim Johansen fra Arbejdsmarkedsudvalget, der overrakte prisen. Valget faldt på Nislevgård Efterskole. De har løftet en stor opgave, og har hjulpet mange unge der har haft det svært, videre på rette spor, lød det i begrundelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Kerteminde

Sejlerne er utilfredse med den nye plan for marinaen: Terje kalder det for noget skrammel - Klavs har en plan

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Annonce