Annonce
Assens

Årets landsby: Nu skal ny vinder findes

Hvem skal overtage kronen som Årets Landsby i Assens Kommune efter Skallebølle? Det kan du nu komme med bud på. Arkivfoto: Assens Kommune
Assens Kommune og Landdistriktsrådet vil for 11. gang hædre en landsby - sundhed, velvære, fællesskab og det gode liv er i fokus i år.

Assens: Assens Kommune og Landdistriktsrådet ønsker for 11. gang at hædre en landsby, der har gjort noget ekstra for at fremme og styrke det gode liv.

For at være med i opløbet om at blive Årets Landsby 2019 kræves det, at landsbyen har sat fokus på sundhed og velvære og gør en aktiv indsats for at fremme fællesskabet og det gode liv.

Det matcher fint kommunens Vision 2030 - og det er ikke tilfældigt, siger borgmester Søren Steen Andersen. - Vi har en vision, der blandt andet sætter fokus på fremme af det gode liv og fællesskaber. Begreberne kendetegner og trives i vores mange landsbyer og lokalsamfund.

Annonce

Officiel kåring

Assens Kommune og Landdistriktsrådet ønsker, at Årets Landsby 2019 blandt andet fokuserer på emner som: borgernes sundhed gennem eksempelvis arrangementer af fysisk aktivitet, fællesskabsfølelsen gennem fælles arrangementer og meget gerne på tværs af generationer, arbejdet med at få flere (ensomme) borgere involveret i fællesskabet, og indsatsen for at fremme integration af nytilflyttede til lokalsamfundet. Ansøgningsfristen til Årets Landsby er søndag 11. august. Ansøgningen indsendes elektronisk til lokalsamfund@assens.dk.

Vinderne bliver udpeget af økonomiudvalget efter indstilling fra Landdistriktsrådet på udvalgets møde 19. august. Umiddelbart herefter får kontaktpersonen fra den udvalgte landsby skriftlig besked.

Den officielle kåring sker fredag 27. september i den vindende landsby.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce